Secondary Adv
ACP

Godine banimi dhe sherbimesh 4-5 kate mbi toke, Rruga Vaso Pasha | AGIKONS shpk | 2019

Rruga "Vaso Pasha" Njesia Administrative nr. 9, Tirane

Subjekti ndertues: "Agikons" sh.p.k
Subjekti zhvillues: "Agikons" sh.p.k
Drejtues Teknik: Robert Thanasi
Mbikqyres i punimeve: TEV-Albania
Arkitekt: Avrenita Qirjaqi
Arkitekt: Dalida Kreko
Konstruktor: Kreshnik Sina

Dt. e fillimit te punimeve: 18/06/2018
Dt. e mbarimit te punimeve: 17/06/2020

 

Kontakte "Agikons" sh.p.k
Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Diellit” A0/1. Tirane Albania
Tel: +355 4 883 000 3
Mobile: +355 67 20 64 402
Email: info@agikons.com
Web: http://www.agikons.com

Me shume projekte ne Shqiperi