Secondary Adv
ACP

Objekt banimi dhe sherbime me 21 kate mbi toke dhe 4 kate nentoke, Rruga Dervish Hima | Gener 2 | 2019

Shoqeria ndertuese: GENER 2
Projekti Arkitekturor: Stefano Boeri Architetti
Studio Lokale: GENER 2
Adresa: Rruga "Dervish Hima", Bashkia Tirane"

44 Dokumenti_i_rregullores_se_vecante-_Objekt_21_kate,_Rr.Dervish_Hima.pdf

Kontakte

Adresa: Aba Business Center, Kati 7, Rruga Papa Gjon Pali II, Tiranë, Shqipëri
Email: info@gener2.al
Tel:+355 4 4501700 I Fax: +355 4 2248312

Me shume projekte ne Shqiperi