Secondary Adv
ACP

Projekti Book Building Tirane | Techno-Alb shpk | 2019

Godine polifunksionale 4, 5, 11 dhe 21 kate, me 3 kate nentoke Book Building ndermjet rruges 28 Nentori dhe Rruges Abdi Toptani, Bashkia Tirane me subjekt zhvillues Techno-Alb shpk

 

VENDIMI

Me shume projekte ne Shqiperi