Secondary Adv
ACP

Tirana Festival City | Matrix Konstruksion | 2018


Tirana Festival City është i vendosur në perëndim të Tiranës, në një zonë tregtare përballë Rrugës së Durrësit, 2 km nga Qendra e Tiranës, 12 km nga Aeroporti “Nënë Tereza”. Për arsye të hapsirave që zë projekti, mund të konsiderohet si një “Qytet Paralel”, në të cilin mund të gjeni të gjitha funksionet dhe shërbimet e nevojshme si dhe organizimin e shumë funksioneve tregtare, sociale e kulturore të cilat do i shtojnë një vlerë të veçantë këtij projekti, duke e kthyer në të parin kompleks rezidencial të projektuar në shtrirje dhe nivele të tilla.

matrix konstruksion

 

Të dhëna rreth projektit:
Adresa: Rr. “Durrësit” Përballë Doganës. Sipërfaqja e zonës: 220.000 m². Sipërfaqja totale e projektuar për t’u ndërtuar: 673.500 m². 


Funksionet:
• 49 kulla rezidenciale, qëndra me e madhe tregare në qendër të saj;
• Hotel;
• Shkollë te mesme;
• Kulla zyrash;
• Kinema;
• Park dhe fusha sportive;
• Hipermarket;
• Fitness;
• Kafeteri;
• Restorant dhe hapsira shërbimi;
• Garazhe dhe parkim.


 

Kontakt Matrix Konstruksion

Adresa:
Rr. Nikolla Jorga, Godina 18/2, Tiranë


Telefon
+355 69 20 73 531
+355 42 225 83 72


E-mail
shitjet@matrixkonstruksion.com

Me shume projekte ne Shqiperi