Secondary Adv

Vend vakant punetor duralumini dhe plastike

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-05-14
Afati: 24 dite te mbetura

CUBI Shpk

Apliko

Menaxher per prezantim dhe shitje te makinerive te shpimit

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-05-05
Afati: -15 dite te mbetura

Segment

Apliko

Inxhinier elektrik, Kerkohen dy punetore per instalime elektrike me pervoje (te pakten 2 vjet).

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-04-19
Afati: -1 dite te mbetura

ECOENERGIA-AL

Apliko

Magazinier me/pa eksperience ne Tirane

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-04-18
Afati: -2 dite te mbetura

ZEUS-AL

Apliko

Inxhinier ose inxhiniere me kohe te plote

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-04-15
Afati: -5 dite te mbetura

Santi Dekor shpk

Apliko

Tirane, ofroj vend pune Arkitekt

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-04-13
Afati: -20 dite te mbetura

Arkon Studio

Apliko

Profesionist Montimi Tabelash / Reklamash - Super Kushte

Qyteti: Durres
Data e publikimit: 2019-04-05
Afati: -15 dite te mbetura

F&M Reklama

Apliko

Vend pune marangoz me 5 vjet eksperience

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-03-19
Afati: -31 dite te mbetura

Lesna

Apliko

Vend vakant pune montues mobiljesh

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-03-19
Afati: 0 dite te mbetura

Brunes

Apliko

Drejtues projekti ne kantier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-03-18
Afati: -35 dite te mbetura

Arlis Ndertim

Apliko

Inxhinier Ndertimi (Pergjegjes Teknik)

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: -56 dite te mbetura

Leon Konstruksion

Apliko

Inxhinier Ndertimi ne Kantier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: -25 dite te mbetura

Leon Konstruksion

Apliko

Punonjes Alumini

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: -56 dite te mbetura

ENKO Alumin

Apliko

Punonjes per prodhim dyer dritare alumin dhe pvc

Qyteti: Durres
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: -56 dite te mbetura

SED 21

Apliko

Arkitekt/e

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: -56 dite te mbetura

ALUFLOR Construction Group

Apliko

Inxhinier Projektues me kohe te plote

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: -56 dite te mbetura

ALUFLOR Construction Group

Apliko