Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Inxhinieri Student Full-time --

Pershkrimi

Aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. Për më tepër Aluflor ka vendosur standarde të larta teknologjike në industrinë e ndërtimit. Përfitimi funksional i markës qëndron në zgjidhjet më të mira teknike. Ne kuader te zgjerimit te kompanise, dhe nevojes per staf shtese, ALUFLOR eshte i interesuar te punësojë një Arkitekt/e që të plotësojë kriteret e mëposhtme

Detyrat

Duhet t'i permbahet ketyre rregullave:
-Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes;
-Te jete i komunikueshem me koleget dhe i gatshem ne cdo kohe te jape ndihmen e tij per nevojat e kompanise;
-Te karakterizohet nga ndershmeria,integriteti dhe korrektesia;
-Te kete aftesi organizative, creative dhe te ndihmoje ne dhenien e ideve te reja;
-Te eci me te njejtin hap me qellimet dhe synimet e kompanise;
-Te ruaje konfidencialitetin;
-Aplikimi me foto eshte i detyrueshem

Kualifikimet

Edukimi, Kualifikimet dhe Eksperiencat e kerkuara:

- Te kete perfunduar arsimin e larte per Arkitekture;
- Te kete eksperience mbi dy vjet si Arkitekt/e;
- Njohje shume e mire e gjuhes angleze;
- Njohje shume e mire e paketes Microsoft Office;
- Aftesi shume te mira komunikimi;
- Aftesi per te punuar ne grup

Kontakte

Per ata qe i plotesojne keto kritere te dergojne CV-ne e tyre me foto, duke specifikuar pozicionin e punes per te cilin aplikojne. Adresa: "Kompleks rekreativ 3 katesh", Sheshi Italia, Kati +2, Tirane

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Nese do të konsideroheni i përshtatshëm për këtë pozicion, atëherë do të kontaktoheni nga kompania që ka shpallur pozicionin vakant. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.