Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Prodhim Me eksperience Full-time --

Pershkrimi

Kerkohet usta per prodhimin dyer &dritare Alumin dhe PVC .Paga e konsiderueshme

Detyrat

Koha e punes me kohe te plote.Te jete bashkpunues ne grup dhe i kounikushem.

Kualifikimet

Arsimimi i mesem profesional.Te kete njohurite baze ne word dhe exel.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Nese do të konsideroheni i përshtatshëm për këtë pozicion, atëherë do të kontaktoheni nga kompania që ka shpallur pozicionin vakant. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.