Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Inxhinieri Me eksperience Full-time --

Pershkrimi

Kushtet e punes te kenaqshme .Paga shum e mire dhe Sigurime shoqerore.
Vendi i punes tek Liqeni i Tiranes.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Nese do të konsideroheni i përshtatshëm për këtë pozicion, atëherë do të kontaktoheni nga kompania që ka shpallur pozicionin vakant. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.