Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Inxhinieri Me eksperience Full-time --

Detyrat

Ndjekja e kantierit nga ana teknike dhe dokumentare dhe pergjegjes per sigurimin teknik.

 

Kualifikimet

I interesuari duhet te kete eksperience pune ne zbatim, te zoteroje ne nje nivel te larte programet kompjuterike baze dhe AutoCad, njohuri te gjuheve te huaja, i gatshem te punoje jashte Tiranes, te disponoje patente klasi B.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Nese do të konsideroheni i përshtatshëm për këtë pozicion, atëherë do të kontaktoheni nga kompania që ka shpallur pozicionin vakant. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.