Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Prodhim 3 vjet Full-time

Detyrat

Kompania Brunes sh.p.k. kërkon të punësojë montues mobiljesh, që të jetë i specializuar në montimin e kuzhinave dhe dhomave të gjumit.

Kualifikimet

Minimumi 3 vjet eksperiencë pune ne kompan te ngjashme , mosha mbi 26 vjeç. Page mujore duke filluar nga 50.000 mije leke.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Nese do të konsideroheni i përshtatshëm për këtë pozicion, atëherë do të kontaktoheni nga kompania që ka shpallur pozicionin vakant. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.