Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Prodhim 5 vjet Full-time

Pershkrimi

Shpallje per vend te lire pune . “LESNA” shpk operon prej 30 vjetesh ne tregun Europian ku dominon ne prodhimin dhe tregtimin e dritareve ,dyerve dhe mobiljeve .Per nevojat e Kompanise kerkohen dy marangoz.

Kualifikimet

1- Arsimi I mesem , Mosha deri 50 vjec,
2- Minimumi 5 vjet experience ne prodhimin dhe montimin e mobiljeve, dyerve dhe dritareve , parketeve dhe strukturave qe lidhen me drurin e melaminen
3- Te zoteroje aftesi teknike ne prerje, zmerilim,lyerje ne leximin e planimetrive te mobiljeve.
Te njohe anen teknike te makinerive .

4- Te jete I komunikueshem , I sjelleshem,me ambicie dhe perkushtim per punen. Te jete I gatshem te punoje brenda dhe jashte teritorit te Tiranes edhe me orare te zgjatura ne rast nevoje.
5- Te kete leje drejtimi automjeti dhe experience te provuar ne drejtimin e Mjeteve
6- Te jete korrekt , I pergjegjshem , I ndergjegjshem dhe te respektoje me rigorozitet etiken e sjelljes brenda dhe jashte kompanise , ne mardheniet qe e lidhin me punen.
7- Te jete ne gjendje te shendetshme dhe I gatshem te perballoje bartjen e produkteve ne pershtatje me kushtet e punes.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Nese do të konsideroheni i përshtatshëm për këtë pozicion, atëherë do të kontaktoheni nga kompania që ka shpallur pozicionin vakant. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.