Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Inxhinieri 5 vite eksperie Full-time ---

Pershkrimi

ARKONSTUDIO shpk kerkon te punesoje arkitekt/arkitekte me kohe te plote. Afati i aplikimeve eshte deri ne daten 30.04.2019.

Kualifikimet

-Te kete mbaruar studimet e larta, dega Arkitekture.
-Te njohe mire software-t si Autocad 2D dhe 3D, 3ds Max dhe Adobe Photoshop.
-Te kete mbi 5 vite eksperience pune ne fushen e projektimit.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Nese do të konsideroheni i përshtatshëm për këtë pozicion, atëherë do të kontaktoheni nga kompania që ka shpallur pozicionin vakant. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.