Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Inxhinieri 2 vite eksperie Full-time ---

Pershkrimi

Santi Dekor shpk kerkon te punesoje nje inxhinier ose inxhiniere me kohe te plote.

Detyrat

Angazhimi do te jete ne zyre dhe ne terren.

Kualifikimet

1.    Te kete perfunduar studimet per inxhinieri  ndertimi dhe te kete minimum 2 vite eksperience pune ne zyre dhe terren.
2.    Te kete njohuri te mira te gjuhes angleze ne te shkruar dhe te folur.
3.    Te kete njohuri mbi dyshemete induatriale, stampimet e betonit si dhe punimeve te rezinave epokside.
4.    Te disponoje patente te klasit B.
5.    Te kete aftesi te mira ne komunikim dhe bashkepunimin ne grup.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Nese do të konsideroheni i përshtatshëm për këtë pozicion, atëherë do të kontaktoheni nga kompania që ka shpallur pozicionin vakant. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.