Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Inxhinieri 2 vjet Full-time ---

Pershkrimi

Kërkohen dy puntorë elektrikë me përvojë prej të paktën 2 vjet, janë të nevojshëm për punë të përhershme me pagë të lartë dhe sigurim nga një kompani e instalimeve fotovoltaike ne Greqi.

Kualifikimet

Përvoja në impiantet fotovoltaike ose industriale do të merret në konsideratë. Aftësi për të punuar në GREQI DHE SHQIPERI, me pagë bonus shtesë.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Nese do të konsideroheni i përshtatshëm për këtë pozicion, atëherë do të kontaktoheni nga kompania që ka shpallur pozicionin vakant. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.