Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Shitje, Zhvillues biznesi Full-time ---

Pershkrimi

Segment sha kerkon punonjes per prezantim dhe shitje te makinerive te shpimit si sonda siperfaqesore dhe nentokesore.

Kualifikimet

  • Te kete perfunduar arsimin e larte.
  • Mundesisht te kete nje eksperience pune te ngjashme.
  • Gjuhe a huaj anglisht e zoteruar shume mire me goje dhe shkrim .
  • Njohuri kompjuterike te mjaftueshme per kete pozicion .
  • Te jete i pajisur me leje drejtimi .
  • Te kete aftesi komunikuese dhe prezantuese .
  • Te jete komod per levizjet gjate orarit te punes ne terren.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Nese do të konsideroheni i përshtatshëm për këtë pozicion, atëherë do të kontaktoheni nga kompania që ka shpallur pozicionin vakant. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.