Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Prodhim Me eksperience Full-time

Pershkrimi

Kompania CUBI Shpk kerkon te punesoje mjeshter te duraluminit dhe plastikes.

- Orari i punes eshte 8:00 - 17:00.

- Paga e kenaqshme

Kualifikimet

- Kerkohet person me eksperience pune

- Mosha 25-40 vjec.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Nese do të konsideroheni i përshtatshëm për këtë pozicion, atëherë do të kontaktoheni nga kompania që ka shpallur pozicionin vakant. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.