Secondary Adv
Kategoria Eksperienca Tipi Pagesa
Inxhinieri Full-time

Kualifikimet

-  Mosha:  23 - 35 vjec.
-  Vendbanimi: Durres/Tirane.
-  Arsim te larte ose profesional ne deget mekanike,elektrike ose elektronike.
-  Te jene te afte ne fushat e mekanikes dhe elektrikes.
-  Te jene te afte te njohin lehtesisht vizatimet mekanike.
-  Te jene te afte te njohin lehtesisht skemat elektrike.
-  Te jene te  komunikueshem kundrejt klienteve.
-  Te jene te pergjegjshem ne vendin e punes dhe rigoroz kundrejt orarit te punes.

Dergo aplikimin tend

Nese jeni të interesuar për pozicionin vakant, jeni të lutur të plotësoni me korrektësi formën e mëposhtme. Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen. Kujdes! Saktësia e informacioneve ndihmon në vlerësimin sa më korrekt të aplikimit tuaj.