Secondary Adv

Vellezerit Kasa

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Vellezerit Kasa jane pranishëm në tregjet e industrisë së mermerit dhe granitit prej shumë vitesh me prodhimet e veta. Produktet janë përzgjedhur në depozitat e nxjerrjes së vendeve të ndryshme të origjinës së materialeve. Vellezerit Kasa realizojë punime të të gjitha llojeve; klasike dhe moderne .Kane sjellë të gjithë teknologjinë e nevojshme, dhe eksperiencen shumëvjecare, duke u bërë shumë të besueshëm në tregun e përpunimit të graniteve, dhe mermerëve. Të gjitha produktet janë të një cilësie të lartë.