Secondary Adv

Ylliad

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Ylliad Shpk është një kompani me përgjegjësi të kufizuar e themeluar në Shqipëri në vitin 2009. Ka një game të gjerë të veprimtarisë dhe mbulon zgjidhje hidro-inxhinierike, të menaxhimit, te energjisë dhe ofron ekspertizën më të mirë në këto fusha. Ylliad ka ekspertizë të gjere ne projektet hidro-inxhinierike duke perfshire hulumtimin, projektimin, optimizimin dhe monitorim deri ne dorëzim. Ylliad shpk ka përfunduar me sukses punimet e ndërtimit dhe ka filluar prodhimin dhe shitjen e energjisë së tyre përmes një skeme efikase. Ylliad shpk ofron ekspertizë të gjerë në aktivitete që kanë të bëjnë hidroenergjine.