Secondary Adv

Saluga

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Saluga shpk është një nga firmat që operon prej 20 vitesh me sukses në tregun e materialeve hidrosanitare. Firma ushtron aktivitetin e saj në një godinë 5 katëshe, në një hapsirë prej 1500m2, prej të cilave 520m2 janë showroom. Saluga ofron një gamë të gjërë produktesh ku fokusi dhe strategjia e firmës është cilësia maksimale nga markat më të njohura. Sot Saluga shpk bashkëpunon me partnerët më prestigjozë nga Italia e shumë vende te tjera të Europës, produktet e të cilëve janë të çertifikuara konform normave e direktivave të Komunitetit Europian. Tek Saluga shpk do të gjeni teknologjinë më të fundit, cilësi absolute dhe standarde bashkëkohore. Misioni kryesor për firmën është që të ndihmojë tregun shqiptar që të mbushet me produkte cilësore, përmes cmimeve favorizuese në mënyrë që të bëjë të mundur që cdo individ të përballojë vlerën e produktin që konsumon.

Çfarë ofron

Firma Saluga shpk gjendet në cdo shtëpi dhe ambjent me pajisje hidrosanitare të një cilësie të lartë. Saluga shpk bashkëpunon me firmat Italiane më të njohura në treg si: Creavit, Sanco, Comfort 2000, Paffoni, Rubinetteria MCM International SRL, Globo, Oli, Rubinetteria Paffoni, OMP-TEA, F.Q.R. Frattini Srl, etj. Firma merr përsipër ideimin e banjos dhe realizimin e saj. Ofron projektim dhe zbatim kabinash dushi sipas porosive dhe kërkesave të klienteve.

Tek Saluga shpk do të gjeni një gamë të gjërë produktesh si:

-Paisje Hidrosanitare me shumice dhe pakicë; Vaska per banjo, kabina dushi, lavamane per tualete, WC tualeti, bide tualeti, pjata dushi, pllaka dushi, mobilje tualeti etj.

-Mishelatore; Rubineta per lavamane, rubineta per kuzhine, grupe dushi, koka dushi, sisteme shkarkimi, sisteme shkarkimi inkaso, kaseta shkarkimi per banjo, sisteme shkarkimi uji per tualete, tuba fresibel per dushe, tuba fresibel inoksi, tuba inoksi per dushe,etj.

-Aksesore tualeti; Mbajtese sapuni, mbajtese per leter higjenike, aksesore per tualete, kuti elektronike per letra higjenike, gote qelqi per banjo, etj.

Saluga shpk ju shërben në cdo shtëpi duke transportuar dhe duke ju ardhur në ndihmë me informacione dhe konsulta në rastet e duhura. Gjithshtu Saluga shpk ka një staf profesionistësh në montimet e pajisjeve hidrosanitare, të cilët vihen në dispozicionin me kërkesën tuaj. Cdo dizajn dhe stil i modeleve që firma ofron është bashkohor dhe i përzgjedhur me shumë vëmendje për të pasur një larmi produktesh për të gjitha nevojat e klienteve.

Shërbime

Aksesore moderne per tualete Sanco
Aksesore moderne per tualete Sanco
Grupe dhe koka dushi Paffoni
Grupe dhe koka dushi Paffoni
Grupe lavamani dhe bide Paffoni
Grupe lavamani dhe bide Paffoni
Hidrosanitare porcelani moderne
Hidrosanitare porcelani moderne
Hidrosanitare porcelani me shumice
Hidrosanitare porcelani me shumice
Kabina dushi me porosi
Kabina dushi me porosi
Pllaka dushi, Globo
Pllaka dushi, Globo
Lavaman mbi banko Creavit
Lavaman mbi banko Creavit
Mobilje banjoje stil modern
Mobilje banjoje stil modern
Mobilje per tualete
Mobilje per tualete
Mobilje tualeti me shumice
Mobilje tualeti me shumice
Pajisje hidrosanitare per persona me aftesi ndryshe
Pajisje hidrosanitare per persona me aftesi ndryshe
Pasqyra per banjo
Pasqyra per banjo
Pasqyra per tualate me ndricim
Pasqyra per tualate me ndricim
Pasqyra zmadhuese per tualete
Pasqyra zmadhuese per tualete
Pileta gjatesore dyshemeje
Pileta gjatesore dyshemeje
Radiatore muri per banjo
Radiatore muri per banjo
Rubineta lavapjate stil klasik
Rubineta lavapjate stil klasik
Rubineteria Paffoni
Rubineteria Paffoni
Sisteme filtrimi per ujin e pijshem
Sisteme filtrimi per ujin e pijshem
Tharese flokesh per tualete
Tharese flokesh per tualete
Vaska moderne
Vaska moderne
Wc bide klasike Globo
Wc bide klasike Globo
Wc bide per tualete me shumice Creavit
Wc bide per tualete me shumice Creavit
Pileta dyshemeje
Pileta dyshemeje
Bolier per ngrohje uji Ariston
Bolier per ngrohje uji Ariston
Rubineta me shumice Pitagora
Rubineta me shumice Pitagora

Katalogu

Katalog Saluga
Katalog Saluga
Katalog Saluga
Katalog Saluga
Katalog Saluga
Katalog Saluga

Historiku

Saluga shpk është themeluar në vitin 1994 si një firmë e nisur nga pasioni dhe nevojat në fushën e pajisjeve hidrosanitare, e cila edhe sot vashdon të ndiqet dhe të zhvillohet me të njëjtën kënaqësi dhe përkushtim si ditën e parë. Gjatë këtyre viteve Saluga shpk është rritur, sikurse kërkesat e tregut të cilat firma vazhdon ti trajtojë me përkushtim maksimal. E gjithë eksperienca e firmës është e vënë në shërbimin e klientëve, të cilët kanë besuar dhe vazhdojnë të jenë besnikë të cilësisë, profesionalizmit dhe cmimit konkurues. Saluga shpk i ka të gjitha mundësitë për të realizuar projektet tuaja. Duke analizuar tregun me një rëndësi të vecantë, ka arritur të plotësojë nevojat tuaja në cdo kohë.

Punë të kryera

Punim kabine xhami per tualet
Punim kabine xhami per tualet
Punime kabine dushi sipas porosise
Punime kabine dushi sipas porosise
Punime xhami sipas porosise per kabina dushi
Punime xhami sipas porosise per kabina dushi

Certifikime

saluga_certifikime_1saluga_certifikime_2saluga_certifikime_3saluga_certifikime_4saluga_certifikime_7saluga_certifikime_5saluga_certifikime_6

Partnere

globofrattiniolipaffoniRubinetteria MCM teacreavitsancocomfort-2000

Video