Secondary Adv

Alb-Italia

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Alb-Italia shpk ushtron aktivitetin ne perpunimin dhe shitjen me shumice te granitit, mermerit, gureve, etj. Alb-Italia ju ofron mermer dhe granite nga vendi dhe mbarë bota. Teknologjia e perdorur në përpunim është e viteve të fundit, e cila ofron mundësinë e realizimit të ideve, fantazisë dhe projekteve tuaja personale dhe profesionale.