Secondary Adv

ME Industrie Solution

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

ME Industrie Solution është një kompani që operon në fushën e industrisë, tashmë prej disa vitesh. Nese keni një kompani ndërtimi, një fabrikë, një hidrocentral etj, dhe kërkoni mirmbajtjen e tyre me pajisje hidraulike të sigurta të të gjitha llojeve kompania është aty për t’u shërbyer. ME Industrie Solution ju ofron një shumëllojshmëri shërbimesh me zgjidhje efikase për  sisteme hidraulike-pneumatike, transportierë, pompa, vajra industrial, valvula sigurie, saracineska, përpunim uji etj. Pikat e forta të kompanisë janë gama e gjërë e produkteve dhe siguria e lartë. Bashkëpunimi i gjërë me kompani ndërkombëtare dhe vendase i ka dhënë emrin si specialiste në industrinë, pasi është një kompani lidër në këtë sektor nën markën e produkteve prestigjoze gjermane.

Çfarë ofron

Kompania ME Industrie Solution ofron një game të gjërë produktesh hidraulike. Kompania ME Industrie Solution është ndër të vetmet në Shqipëri që ofron zgjidhje industriale nën cilësinë absolute gjermane duke sjellë produkte të specializuara për industrinë. Me klientë të tillë si fabrikat e cimentos, hidrocentrale dhe termocentrale, kompanitë e ndërtimit, fabrikat e miellit, të qumeshtit, birraritë etj, të cilat i kanë besuar ME Industrie Solution në mirëmbajtjen e impjantëve të tyre. Gama e produkteve përfshin të gjitha llojet e pompave të ujit, pompa zhytëse, valvula sigurie, solenoide dhe pneumatike, saracineska, bashkues, veshje mbrojtëse për transportierë, vajra industriale, filtra, sistemet e përpunimit të ujit, pishina, etj. Pervec  produktit cilësor dhe të sigurtë kompania ofron gjithashtu konsulencë, montime dhe riparime të ndryshme.

Shërbime

Cilindra hidraulik dhe pneumatik
Cilindra hidraulik dhe pneumatik
Kondensator dhe sisteme hidrike
Kondensator dhe sisteme hidrike
Materiale hidraulike per pishina
Materiale hidraulike per pishina
Pajisje per matje rryme
Pajisje per matje rryme
Pompa antizjarri
Pompa antizjarri
Pompa antizjarri sipas EN 12 845
Pompa antizjarri sipas EN 12 845
Pompa per matjen e sasise se prurjes
Pompa per matjen e sasise se prurjes
Pompa per nafte benzine dhe gaz
Pompa per nafte benzine dhe gaz
Valvula kontrolli dhe sigurie
Valvula kontrolli dhe sigurie
Valvula selenoide dhe pneumatike
Valvula selenoide dhe pneumatike

Katalogu

Katalog ME Industrie Solution

Punë të kryera

Chicken Farm
Chicken Farm
Fabrika e pasurimit te Kromit Burrel
Fabrika e pasurimit te Kromit Burrel
Kompleksi XIXA
Kompleksi XIXA
Pishina Rezidenca Amerikane
Pishina Rezidenca Amerikane
Pompa binjake Fshati SOS
Pompa binjake Fshati SOS
Trajtimi i Ujerave te zeza Kavaje
Trajtimi i Ujerave te zeza Kavaje

Certifikata