Secondary Adv

Virtual Business

 

Përshkrimi

Virtual Business shpk eshte nje kompani sigurimi dhe survejimi, me nje game te gjere produktesh qe mbulojne te gjitha kerkesat tuaja! Virtual Business SHPK është themeluar në vitin 2000. Ne jemi një furnizues kryesor i CCTV dhe pajisjeve të sigurisë në Shqipëri. Virtual Business ofron shërbime të instalimit për një gamë të gjere te produkteve të sigurisë.