Secondary Adv

Gastro Design

 

Përshkrimi

Gastro Design shpk operon në treg shqipetar me nje eksperience prej 5 vitesh. Firma merr përsipër projektimin dhe zbatimin e kuzhinës suaj ne cdo kend. Gastro Design ofron nje game te gjere pajisjesh për bare, restorante, piceri, hotele etj. Në Gastro Design do te gjeni një larmishmeri në enet e kuzhinës dhe pajisjet profesionale. Ofrojnë gjithashtu edhe servis për pajisjet.