Secondary Adv

Liftech Ashensore

 

Përshkrimi

Liftech Ashensore është një firmë e specializuar në furnizimin e shërbimeve me cilësi të lartë në fushën e projektimit dhe instalimit të sistemeve të ashensorëve. Shërbimi që ofron për klientët bazohet në sigurinë, funksionalitetin dhe besueshmërinë. Kompania Liftech synon të shtojë risinë, dhe teknikën e saj në tregun shqiptar duke u nisur nga furnizimi sipas standardeve më të fundit evropiane të pajisjeve për ashensorët.


Personeli Liftech në sektorin e projektimit, përbëhet nga inxhinierë të kualifikuar të cilët kanë shumë vite përvojë në këtë fushë dhe janë përditësuar gjithmonë me zhvillimet moderne teknologjike. Aktualisht kompania renditet ndër subjektet më prestigjioze në tregun shqiptar për furnizim, vendosje të ashensorëve dhe pajisjeve të tyre.

Çfarë ofron

Kompania Liftech Ashensore ofron një shumëllojshmëri shërbimesh si: -Studimet e projektit. Hartimi i projektit në instalimin e ashensoreve është një faktor i padiskutueshëm. Dizajni i duhur në projekte mbron klientin nga shpenzimet e tepërta, dëmtimet apo problemet e ardhshme të mirëmbajtjes. Sektori i projektimit mund të zbatojë studimin dhe hartimin e ashensorëve në ndërtimet e reja, si dhe në ndërtesa të vjetra ose në vendet ku një ashensor nuk ishte projektuar. -Instalim. Në të gjitha projektet teknike, sidomos në fushën e ashensorëve, instalimi domosdoshmërisht mbulon specifikimet teknike të projektimit. Liftech ka personelin dhe infrastrukturën për të zbatuar projekte në mënyrë efikase në instalimin e ashensoreve.

Për më tepër, Liftech ka zhvilluar mekanizma administrative në mbikëqyrjen dhe kontrollin e projektit dhe instalimit, të cilat sigurojnë që kërkesat teknike të projektit të jenë plotësuar. Përveç kësaj Liftech siguron që materialet dhe pajisjet që do të përdoren për projektin e instalimit të ashensorëve janë brenda kërkesave teknike të projektit dhe çertifikimeve të nevojshme të cilësisë. -Ndërtime të veçanta. Ka raste kur teknologjia ashensor know-how, së Liftech, mund të përdoret në aplikime të veçanta, si për shembull në ekspozita tregtare apo në industri. Liftech ka përvojë të veçantë në zbatimin e këtyre llojeve të projekteve.

Shërbime

Mirembajtje mujore per ashensore
Mirembajtje mujore per ashensore
Riparime per ashensor pallati
Riparime per ashensor pallati
Ashensore me veshje druri
Ashensore me veshje druri
Ashensore me veshje xhami
Ashensore me veshje xhami
Ashensore per automjete
Ashensore per automjete
Kompani per mirembajtje mujore ashensori
Kompani per mirembajtje mujore ashensori
Ashensore per mallra
Ashensore per mallra
Riparim dyersh per ashensor
Riparim dyersh per ashensor
Mirembajtje ashensoresh
Mirembajtje ashensoresh
Nderrim zevendesim ashensori
Nderrim zevendesim ashensori
Motorr ashensori
Motorr ashensori
Ashensore per spitale
Ashensore per spitale
Ashensor xhami panoramik
Ashensor xhami panoramik
Ashensor per qendra banimi
Ashensor per qendra banimi
Ashensor per hotele
Ashensor per hotele
Ashensore per kuzhina
Ashensore per kuzhina
Ashensore per restorante, hotele, lavanderi
Ashensore per restorante, hotele, lavanderi
Ashensore per invalid
Ashensore per invalid
Ashensore per makina
Ashensore per makina
Ashensore per pallate te vjeter
Ashensore per pallate te vjeter
Butona ashensori me porosi
Butona ashensori me porosi
Elektromotorra per ashensore
Elektromotorra per ashensore
Kavo per ashensore
Kavo per ashensore
Modernizim ashensori
Modernizim ashensori
Restaurim ashensori
Restaurim ashensori

Katalogu

Katalog Liftech Ashensore

Historiku

Kompania Liftech Ashensore shpk operon në tregun Shqipëtar që në vitin 2006 me aktivitetet e saj import, montim e mirëmbajtje ashensorësh. Ndër vite Liftech ka qënë në shërbim të klientëve me produkte cilësore, instalim dhe mirëmbajtje të vazhdueshme të ashensoreve. Kompania ka një përvojë të vecantë në zbatimin e projekteve të vecanta me anë të teknologjisë më të fundit dhe falë një stafi të kualifikuar dhe profesional.

Punë të kryera


Fakulteti i Inxhinierise se Ndertimit
Fakulteti i Inxhinierise se Ndertimit
Hotel Class
Hotel Class
Piramida Nikol Roal
Piramida Nikol Roal
Qendra e argetimit BLUR
Qendra e argetimit BLUR
Qendra Spitalore Universitare Nene Tereza
Qendra Spitalore Universitare Nene Tereza
Ura e Tabakeve(Kevin Construction)
Ura e Tabakeve(Kevin Construction)
Ashensore i jashtem
Ashensore i jashtem
Ashensore mallrash 3000 KG
Ashensore mallrash 3000 KG
Ashensore panoramik
Ashensore panoramik
Liftech Ashensore1580906397
Liftech Ashensore1580906408
Liftech Ashensore1580906419
Liftech Ashensore1580906474
Hidrocentrali  Moglic
Hidrocentrali Moglic
Hotel Venis
Hotel Venis
Katedralja e Kishes Ortodokse
Katedralja e Kishes Ortodokse
Ashensor Vile ne Farke
Ashensor Vile ne Farke
Bar Dominal
Bar Dominal
Flagship Center
Flagship Center
Grand Hotel Europa, Shkoder
Grand Hotel Europa, Shkoder
Meridiani, Shkoder
Meridiani, Shkoder
Titan
Titan
Ashensor i montuar, Rolling Hills
Ashensor i montuar, Rolling Hills
Montim ashensori ne hyrje pallati, Tirane
Montim ashensori ne hyrje pallati, Tirane
Rossman Lala, Korce
Rossman Lala, Korce
Ashensor i jashtem ne ndertese ekzistuese, Neranxi
Ashensor i jashtem ne ndertese ekzistuese, Neranxi
Ashensor mallrash me kapacitet te larte
Ashensor mallrash me kapacitet te larte
Ashensor ne Hotel
Ashensor ne Hotel
Ashensor panoramik
Ashensor panoramik
Ashensor per individe me aftesi te kufizuara
Ashensor per individe me aftesi te kufizuara
Ashensor vile private
Ashensor vile private
Ashensore per makina ne vend parkimi
Ashensore per makina ne vend parkimi
Hotel Panorama, Ulqin
Hotel Panorama, Ulqin
Kabine ashensori moderne, instalim ne godine te re
Kabine ashensori moderne, instalim ne godine te re
Kabine ashensori, montim nga Liftech
Kabine ashensori, montim nga Liftech
Montim ashensori
Montim ashensori
Spitali Rajonal Korce
Spitali Rajonal Korce

Kliente

Video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Liftech (@liftech_albania_)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Liftech (@liftech_albania_)