Secondary Adv

Druri Shqip

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Druri Shqip shpk operon në tregun shqipëtar prej shumë vitesh si partneri juaj kryesor për ndërtimet prej druri. Firma ndërton për ju shtëpi druri të llojeve dhe madhësive të ndryshme, cati druri, veshje me dru, tenda ballkoni, etj. Ekipi i firmës ofron mundësi që ju të ndiheni sa më komodë nën catinë që Druri Shqip ju realizon. Tashmë Druri Shqip shpk është alternativa më e mirë për ndërtime druri, shtëpi druri dhe cdo element tjeter që do ju bëjë të ndiheni në harmoni me natyrën dhe të relaksoheni. Druri Shqip beson që puna dhe përkushtimi në projektim dhe punime do të ndikojë që  firma të jetë më afër botës së arkitektursë, kulturës së banimit dhe mjedisit përreth. Punimet karakterizohen nga cilësia maksimale dhe respektimi i afateve të vendosura nga klientët. Nëse ju kërkoni një jetë elegante dhe konforte në një ambjent natyral, Druri Shqip është pikërisht ajo që ju kërkoni.

Çfarë ofron

Kompania Druri Shqip realizon punimë të ndryshme me bazë duri. Në përgjigje të kërkesave të tregut, firma importon lëndë drusore të cilësisë së parë dhe realizon me to punimet më cilësore në tregun ve ndas.


Gjithashtu, kompania realizon ndërtime duri si mëposhtë:
•    Projektime: projektim shtepie, projektim per lokale, tenda, struktura me baze druri, etj.
•    Ndertime druri si: shtepi druri, cati prej druri, ballkone druri , tenda prej druri, struktura druri, lokale prej druri, streha me dru.
•    Konstruksione druri: Konstruksione me baze druri, struktura druri, konstruksion catie me dru, struktura dekoratve me dru, etj.
Në të gjitha projektet dhe realizimet e saj,  Druri Shqip  zbaton nje cikël punimesh me cilësi të lartë ku strukturat në dru, si gjatë projektimit ashtu edhe instalimit apo prerjes, janë konceptuar duke ndjekur njohuritë, përvojën dhe aftësitë e firmës.

Shërbime

Punime catiash druri
Punime catiash druri
Shtepi druri
Shtepi druri
Struktura druri
Struktura druri
Catia druri per vila
Catia druri per vila
Konstruksione te renda druri
Konstruksione te renda druri
Veranda druri
Veranda druri
Ballkone druri
Ballkone druri
Projektime dhe zbatime te shtepive te drurit
Projektime dhe zbatime te shtepive te drurit
Aplikime te ndryshme ne dru
Aplikime te ndryshme ne dru
Punime modelime druri
Punime modelime druri
Punime catiash per shtepi, vila
Punime catiash per shtepi, vila
Punime catiash per shtepi
Punime catiash per shtepi
Projektime catiash druri
Projektime catiash druri
Punime catiash per vila
Punime catiash per vila
Shtepia prej druri
Shtepia prej druri

Punë të kryera

Druri Shqip1425037645
Druri Shqip1425037657
Druri Shqip1425037673
Druri Shqip1425037692
Druri Shqip1425037706
Druri Shqip1425037716
Druri Shqip1465218915
Druri Shqip1465218936
Druri Shqip1465218961
Druri Shqip1465218990
Druri Shqip1465219013
Druri Shqip1465219028
Cati e ndertuar dru dhe tjegull
Cati e ndertuar dru dhe tjegull
Cati e punuar nga Druri Shqip
Cati e punuar nga Druri Shqip
Durres County
Durres County
Gjiri i Lalezit
Gjiri i Lalezit
Green Coast Resort
Green Coast Resort
Kend lojrash me dru
Kend lojrash me dru
Mullet, Tirane, Albania
Mullet, Tirane, Albania
Nazar Beach
Nazar Beach
Punimet tek Nazar beach bar restorant
Punimet tek Nazar beach bar restorant
Resort Green Coast
Resort Green Coast

Certifikime