Secondary Adv

Guardian Glass S.A

 

Përshkrimi

Guardian Glass S.A është një kompani globale dhe udhëheqëse në prodhimin e xhamit. Kompania prodhon dhe furnizon po ashtu edhe industrinë e automobilave me një shumëllojshmëri produktesh. Guardian luan një rol të rëndësishëm në sektorin e materialeve të ndërtimit, si prodhuesi më i madh i materialeve izoluese me xham. Të bësh patneritet me Guardian Glass S.A do të thotë të zgjerosh mundësitë për projektin tuaj.

Kompania mund t’ju ndihmojë duke ju bërë më të fortë, më të zgjuar dhe më të mirët në treg. Me seli në Auburn Hills, Michigan të SHBA, Guardian është një kompani globale me  aftësitë për t’ju shërbyer kudo që ju jeni. Guardian punon shumë për të krijuar një mjedis kreativ me në fokus kryesor risitë, cilësinë dhe rezultatet pozitive për cdo klient.

Çfarë ofron

Kompania Guardian është prodhuesi kryesor i xhamit në cdo vend të botës. Guardian prodhon xham për: 

•    Industrinë komerciale (Guardian SunGuard, xhama të avancuara arkitektonike)
•    Ambiente banimi (Guardian ClimaGuard).
•    Hapësira të brendshme (Guardian InGlass, Guardian ShowerGuard, DiamondGuard).
•    Industrinë automobile.
•    Segmente të industrisë së xhamave energjikë/diellore (Guardian EcoGuard). 

 

Produktet përfshijnë xhama fasadash të veshur me një vlerë të shtuar, të tillë si xhama të temperuar, xhama me rrezatim të ulet, xhama pasqyre, xhama diellore, xhama izolues si dhe xhama reflektues për një gamë të gjerë projektesh në ndërtim.

Shërbime

Xhama solare me performance te larte
Xhama solare me performance te larte
Xhama laminat
Xhama laminat
Xhama energjik Low-E
Xhama energjik Low-E
Xhama dekorative per brenda dhe jashte
Xhama dekorative per brenda dhe jashte
Xham per ambjente te brendshme InGlass Interior LamiGlass
Xham per ambjente te brendshme InGlass Interior LamiGlass
Xhama pasqyre InGlass Interior MinorGlass
Xhama pasqyre InGlass Interior MinorGlass
Xham arkitektonik SunGuard Architectural High Performance
Xham arkitektonik SunGuard Architectural High Performance
Xham per fasada super natyral SunGuard Architectural Superneutral
Xham per fasada super natyral SunGuard Architectural Superneutral
Xham per fasada me performance te larte SunGuard Architectural Extra Selective
Xham per fasada me performance te larte SunGuard Architectural Extra Selective
Xham per fasada  me qendrueshmeri te larte SunGuard Architectural High Durable
Xham per fasada me qendrueshmeri te larte SunGuard Architectural High Durable
Xhama antireflektiv
Xhama antireflektiv
Xhama me reflektim te ulet te drites
Xhama me reflektim te ulet te drites
Xhama Sunguard per veshje fasade (Mbrojtes nga rrezet)
Xhama Sunguard per veshje fasade (Mbrojtes nga rrezet)
Xhama cilesor per paisjet digitale me prekje
Xhama cilesor per paisjet digitale me prekje
Xhama inovativ me efekt pasqyre dhe ekran TV
Xhama inovativ me efekt pasqyre dhe ekran TV

Katalogu

Katalog Guardian Glass S.A
Katalog Guardian Glass S.A
Katalog Guardian Glass S.A
Katalog Guardian Glass S.A
Katalog Guardian Glass S.A
Katalog Guardian Glass S.A
Katalog Guardian Glass S.A
Katalog Guardian Glass S.A
Katalog Guardian Glass S.A
Katalog Guardian Glass S.A
Katalog Guardian Glass S.A

Punë të kryera

2NK Tirana, MARTINI shpk Qelqi i aplikuar SunGuard SNX 60 dhe SN 70,35
2NK Tirana, MARTINI shpk Qelqi i aplikuar SunGuard SNX 60 dhe SN 70,35
Green Coast Luxury Resort Palase, Albania
Green Coast Luxury Resort Palase, Albania
Lungo Mare Green Coast Palase, Vlore, SunGuard HD
Lungo Mare Green Coast Palase, Vlore, SunGuard HD
Millennium Business Center, Tirana, pune nga Alca Shpk dhe Aghito Zambonini SPA Coating applied, Guardian
Millennium Business Center, Tirana, pune nga Alca Shpk dhe Aghito Zambonini SPA Coating applied, Guardian
NESCO World Heritage Town, Gjirokastra, aplikim HD Neutral 67 per shtepi
NESCO World Heritage Town, Gjirokastra, aplikim HD Neutral 67 per shtepi
Pazari i ri i Tiranes ATELIER 4, AADF dhe Bashkia e Tiranes. Veshje mbrojtese SG HD Royal Blue 20
Pazari i ri i Tiranes ATELIER 4, AADF dhe Bashkia e Tiranes. Veshje mbrojtese SG HD Royal Blue 20
Projekti Ara investim i KONTAKT shpk,Tirane. Pune nga MARTINI shpk duke aplikuar SunGuard SN 70,35
Projekti Ara investim i KONTAKT shpk,Tirane. Pune nga MARTINI shpk duke aplikuar SunGuard SN 70,35
Projekti LIM-EM Tirane, pune e bere nga MARTINI shpk, xham i aplikuar SunGuard SNX 60
Projekti LIM-EM Tirane, pune e bere nga MARTINI shpk, xham i aplikuar SunGuard SNX 60
Stadiumi Kombetar i Futbollit, Tirane, nga kompania LESKO, veshja alumin dhe xham Guardian SN 70S
Stadiumi Kombetar i Futbollit, Tirane, nga kompania LESKO, veshja alumin dhe xham Guardian SN 70S
Tirana Business Park, nga Grupi Lindner Gjerman
Tirana Business Park, nga Grupi Lindner Gjerman
Tirana Olympic Park me xham Sunguard HP 50-32
Tirana Olympic Park me xham Sunguard HP 50-32
Turdiu Center Punuar nga Shpigel Glass xham i aplikuar, SunGuard SN 51,28
Turdiu Center Punuar nga Shpigel Glass xham i aplikuar, SunGuard SN 51,28
Banka e Shqiperise SG Solar Royal Blue 20
Banka e Shqiperise SG Solar Royal Blue 20
Milo 2000 SN 62-34 and SG Solar Grey 20
Milo 2000 SN 62-34 and SG Solar Grey 20
Nesim shpk SunGuard SNX 50
Nesim shpk SunGuard SNX 50
Volvo SN 70-35, Euroconst and Shpigel shpk
Volvo SN 70-35, Euroconst and Shpigel shpk
Green Tower, Guardian Sunguard SN 70S
Green Tower, Guardian Sunguard SN 70S
IVECO Showroom glazed by Guardian Glass SN 70-35, Vetrofusione Gjoka
IVECO Showroom glazed by Guardian Glass SN 70-35, Vetrofusione Gjoka
TDT Project SN 70-35, M-technologie
TDT Project SN 70-35, M-technologie
Turdiu Centre Guardian Coating SN 51-28, Shpigel Glass
Turdiu Centre Guardian Coating SN 51-28, Shpigel Glass
PARK GATE Guardian CG Solar and HP Neutral 60-40
PARK GATE Guardian CG Solar and HP Neutral 60-40
Atelier 4, Guardian Glass SNX 60-28
Atelier 4, Guardian Glass SNX 60-28
Bektashi World Centre, Guardian HP Bronze 40-27
Bektashi World Centre, Guardian HP Bronze 40-27
Billa, Guardian Glass coating SN 62-34 nga Doan Glass
Billa, Guardian Glass coating SN 62-34 nga Doan Glass
Kep Merli, Guardian SN 6234
Kep Merli, Guardian SN 6234
Million Stars Room, Guardian SN 29-18 coating, M-technologie
Million Stars Room, Guardian SN 29-18 coating, M-technologie
Pool Tower nga Martini shpk, Guardian SNX 60
Pool Tower nga Martini shpk, Guardian SNX 60
Rejsi Farma, Glass Guardian HP Amber 41-29
Rejsi Farma, Glass Guardian HP Amber 41-29
Guardian SN 6234, Ring Center, realizim Alca Shpk
Guardian SN 6234, Ring Center, realizim Alca Shpk
Guardian SunGuard SN 63, Tirana Business Center, realizuar nga Doan Glass
Guardian SunGuard SN 63, Tirana Business Center, realizuar nga Doan Glass
Guardian Glass SN 70S, Lake View Residences, realizim Alca Shpk
Guardian Glass SN 70S, Lake View Residences, realizim Alca Shpk

Projekte

Crystal Tower, Istanbul
Crystal Tower, Istanbul
Donau City Tower 1
Donau City Tower 1
Glass-bottom Pool in Honolulu
Glass-bottom Pool in Honolulu
Guardian Glass Project, Astana Expo
Guardian Glass Project, Astana Expo
Guardian Glass Project, Tour Incity
Guardian Glass Project, Tour Incity
Kingdom-Tower
Kingdom-Tower
Technical Challenges of Glass for Megatall Buildings, Guardian
Technical Challenges of Glass for Megatall Buildings, Guardian
Tropical Butterfly Valley, Turkey
Tropical Butterfly Valley, Turkey
Glass Magazines latest Great Glazing
Glass Magazines latest Great Glazing

Partnere

guardian-1guardian-2guardian-3guardian-4guardian-5guardian-6guardian-7guardian-8guardian-9guardian-92guardian-94vakefiglassagrobutrinti

News

Video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Erion Sico (@glass_facade_consulting)