Secondary Adv

AMU shpk

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

AMU shpk operon në tregun vendas që nga viti 2001. Që nga ajo kohë shoqëria e ka zgjeruar gradualisht aktivitetin e saj, duke filluar me tregëtimin e materialeve për punimet në ujësjellësa dhe K.U.Z, e më pas, duke marrë përsipër edhe vetë punime të tilla. Çelësi i suksesit në këtë fushë ka qenë përkushtimi për të kryer punime cilësore, të cilat t`i rezistojnë kohës, kombinuar kjo edhe me punësimin e personave që janë specializuar në këtë fushë, si edhe përdorimin e materialeve cilësore, të cilat janë siguruar nga kompani me emër dhe serioze, të cilat ushtrojnë aktivitetin e tyre prej vitesh në Itali dhe Greqi. 

Megjithatë, vitet e fundit, përveç punimeve në fushën e ujësjellësave dhe K.U.Z, shoqëria “A.M.U” sh.p.k ka zgjeruar gamën e punimeve të ndërtimit edhe në fusha të tjera, si: ndërtimet, rikonstruksionet, e madje edhe rrugët. Edhe shtrirja gjeografike e punimeve të kryera nga shoqëria “A.M.U” sh.p.k përfshin një hapësirë të madhe të territorit të Republikës së Shqipërisë. Kështu, punimet janë kryer nga veriu (si, për shembull: në Kukës), e deri në Peqin. Megjithatë, shumica e punimeve janë përqëndruar në zonën qëndrore të Shqipërisë – Tiranë, Durrës, Krujë.

Çfarë ofron

Kompania AMU shpk ofron një gamë të gjërë materialesh hidraulike për punimet në ujësjellësa, gjithashtu firma ka zgjeruar gamën e punimeve të ndërtimit edhe në fusha të tjera, me punime ndertimi, rikonstruksione, e madje edhe punime ne rruge, etj.

 

Tek AMU shpk do të gjeni materialet më cilësore si:

•    Fllanxha çeliku: Fllanxha çeliku (PN 10 bar, PN 16 bar, PN 25 bar, PN 40 bar, PN 64 bar, etj)

•    Rakorderi PE: Rakorderi per gaz (ngjyra e verdhë);  Rakorderi  per uje te pijshëm me elektrofuzion; Rakorderi per uje te pijshem (ngjyra blu); rakorderi per vaditje (ngjyra jeshile); Rakorderi celiku; Rakorderi gize, etj.

•    Valvola: Ajrues automatik; Filtra uji; Kompensatori; Valvol moskthimi; Valvol thithje; Valvola flutur; Valvola flutur me fllanxha; Valvola gizë sferoidale; Xhunto çmontimi;  pompa uji ; hidrant mbitokesor dhe nentokesor;  kapak pusetash, etj.

•    Vula per matesa, vula sahati, tel per vula etj.

Shërbime

Filtra uji
Filtra uji
Valvola per thithje
Valvola per thithje
Valvola moskthimi
Valvola moskthimi
Valvola me fllanxha
Valvola me fllanxha
Valvola gize
Valvola gize
Valvola flutur
Valvola flutur
Xhunto cmontimi
Xhunto cmontimi
Valvula hidraulike
Valvula hidraulike
Rakorderi per vaditje
Rakorderi per vaditje
Rakorderi per uje te pijshem
Rakorderi per uje te pijshem
Rakorderi per gaz
Rakorderi per gaz
Rakorderi per uje te pijshem me elektrofuzion
Rakorderi per uje te pijshem me elektrofuzion
Rakorderi PE
Rakorderi PE
Pompa uji
Pompa uji
Mates uji
Mates uji
Tuba PE
Tuba PE
Rakorderi te te gjitha llojeve
Rakorderi te te gjitha llojeve
Fllanxhe Celiku
Fllanxhe Celiku
Kapak pusete
Kapak pusete
Makineri te sofistikuara
Makineri te sofistikuara

Historiku

Shoqëria “A.M.U” sh.p.k ka marrë jetë ligjërisht në vitin 2001, kur është regjistruar si shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, me Vendimin nr.26892, datë 26.12.2001 të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë. Që nga ajo kohë shoqëria e ka zgjeruar gradualisht aktivitetin e saj, duke filluar, së pari, me tregëtimin e materialeve për punimet në ujësjellësa dhe K.U.Z, e më pas, duke marrë përsipër edhe vetë punime të tilla.  Falë aktiviteti të shumtë në këtë profil të punimeve të ndërtimit, shoqëria “A.M.U” sh.p.k ka fituar një përvojë të çmuar në këtë fushë, por gjithashtu, edhe një reputacion të mirë për punimet cilësore të kësaj natyre.

Certifikime