Secondary Adv

STEKO

 

Përshkrimi

Steko shpk operon në tregun Shqipëtar që nga viti 2005. Kompania ka si aktivitet kryesor tregtimin e lëndëve të para, pajisje për makineri, printera industrialë, etj. Steko ndërton edhe shtepi sipas të gjitha parametrave dhe kërkesave të klientëve.
Tashmë endrrat e gjithkujt për një shtëpi, mund të bëhen realitet më lehtë. Steko Homes ofron shtëpi të ndërtuara sipas një sistemi inovativ dhe me kosto të ulët, tani shtëpia juaj mund të ndërtohet pranë ambjenteve tona dhe më pas të transportohet me një kamion ku të dëshironi.
Sistemi Steko
· Ul ndjeshëm kostot e ngrohjes dhe ftohjes
· Çati druri dhe izolim me polisterol.
· E shpejtë për t’u ndërtuar.
· Ekonomike në kohë dhe para.
· Cilësi e lartë ndërtimi
· Mundësi përshtatje në hapësirë m2 dhe dizajn inovativ.
Ofron fleksibilitet maksimal  dhe krijon mundësi që arkitektët dhe ndërtuesit të shprehin kreativitetin e tyre deri në skajet më të largëta të fantazisë sepse cdo shtëpi Steko mund të përshtatet dhe ndërtohet me një dizajn 100% unik.

Çfarë ofron

Kompania  Steko shpk ofron lëndë të para për ndërtim dhe realizon punime në fushat e mëposhtme:
•    Konstruksione metalike të të gjitha llojeve, me punime cilësore dhe siguri maksimale.
•    Kapanone industriale, metalike me punime cilësore.
•    Ashensore industriale të të gjitha parametrat, sipas kërkesave të klientëve.
•    Transportues te madhesive te ndryshme.
•    Ndricues LED: Ndricuesit arkitektonike LED sjellin një kursim 70-90% të energjisë elektrike. Bërthama e ndricuesve LED është prodhim i kompanisë amerikane CREE ndërsa softëare është nga kompania amerikane ARROW.
•    Shërbime të tjera: Shtypshkrime, Aromatizues, Flash Dent, etj.

Shërbime

Ashensore industriale
Ashensore industriale
Flash dent
Flash dent
Kangjella rrethuese
Kangjella rrethuese
Kapanone indrustriale
Kapanone indrustriale
Kapanone metalike
Kapanone metalike
Konstruksione metalike vilash
Konstruksione metalike vilash
Konstruksione metalike
Konstruksione metalike
Ndertime shtepi e levizshme
Ndertime shtepi e levizshme
Ndricues arkitektonik Led
Ndricues arkitektonik Led
Ndricues Led Cree
Ndricues Led Cree
Printer industrial
Printer industrial
Printim SPOT UV
Printim SPOT UV
Printime cilesore
Printime cilesore
Printime me element sigurie
Printime me element sigurie
Printime ne leter
Printime ne leter
Printime ne plastike
Printime ne plastike
Projektim dhe ndertim
Projektim dhe ndertim
Shkrime dhe printime ne xham
Shkrime dhe printime ne xham
Shkrime ne plastike
Shkrime ne plastike
Transportues mallrash
Transportues mallrash

Katalogu

Katalog STEKO

Punë të kryera

STEKO1560257531
STEKO1560257551
STEKO1560257567
STEKO1560257600
STEKO1560257617
STEKO1560257631
STEKO1560257648
STEKO1560257665
STEKO1560257680
STEKO1560257694
STEKO1560257715
STEKO1560257729
STEKO1560257743
STEKO1560257756

Partnere

horecautrwedding-show