Secondary Adv

PERVIS

 

Përshkrimi

Pervis Shpk vjen në tregun Shqiptar që prej vitit 2010 pas një eksperience shumëvjecare në fushën e konstruksioneve metalike dhe punimeve me panele sanduic në Itali.
Misioni: Realizimi i të gjitha sfidave dhe tendencave të kohës për punimet me konstruksion metalik dhe panel sanduic. Me një staf tepër të kualifikuar, kombinuar me teknologjine Pervis shpk ofron zgjidhjen optimale sipas standarteve më të larta të cilësisë për: kapanone me konstruksion metalik, veshje me panel sanduic, zyra portative me konstruksion metalik dhe veshje me panel sanduic, dyer metalike, zyra metalike, kioska metalike, etj.
Vizioni: Të jemi kompania e zgjedhur sa herë që bëhet fjalë për punimet më cilësore dhe kosto-efektive të konstruksioneve metalike dhe panelet sanduic.

Çfarë ofron

Kompania Pervis Shpk ofron ndërtime dhe cdo punime metalike të cdo lloji.Duke përfituar nga eksperienca shumevjecare dhe e suksesshme në këtë fushë,  Pervis Shpk ka të gjitha mundesite dhe kapacitetet për të ofruar shërbime konsulence në lidhje me ndërtimin e strukturave metalike. Konsulenca është gjithmone hapi i parë drejt një të ardhme të qëndrueshme në biznes.Gjithashtu Pervis Shpk realizon modifikime të ndryshme sipas nevojave gjithmone në ndryshim të klienteve. Klientet do të jenë gjithnjë në duar të sigurta, edhe pas blerjes së produkteve tona. Në këtë mënyrë klientet do jenë gjithnjë të fokusuar drejt përmirësimit të vazhdueshëm të punës së tyre.


Pervis Shpk realizon:
•    Konstruksione metalike per kapanone
•    Projektime konstruksionesh metalike
•    Punime me panel sanduic
•    Veshje me panel sanduic
•    Zyra portative me konstruksion metalik dhe veshje me panel sanduic
•    Dyer metalike
•    Zyra metalike
•    Kioska metalike

Shërbime

Kapanone metalike per fabrika
Kapanone metalike per fabrika
Konstruksione metalike per kapanone
Konstruksione metalike per kapanone
Projektime konstruksionesh metalike
Projektime konstruksionesh metalike
Zbatime konstruksionesh metalike
Zbatime konstruksionesh metalike
Zyra me konstruksion metalik
Zyra me konstruksion metalik
Tregetim panelesh sanduic
Tregetim panelesh sanduic
Tregtime panelesh sanduic
Tregtime panelesh sanduic
Punime me panel sanduic
Punime me panel sanduic
Panele sanduic me shumice
Panele sanduic me shumice
Porta per garazhe
Porta per garazhe
Porta metalike
Porta metalike
Porta garazhi
Porta garazhi
Dyer metalike
Dyer metalike
Zyra portative me konstruksion metalik
Zyra portative me konstruksion metalik
Zyra me veshje panel sanduic
Zyra me veshje panel sanduic
Veshje me Panel Sanduic
Veshje me Panel Sanduic
Kioska metalike
Kioska metalike
Veshje metalike per magazina
Veshje metalike per magazina
Porta automatike per magazina
Porta automatike per magazina
Porta automatike per kapanone te medha
Porta automatike per kapanone te medha
Porta automatike per garazhe
Porta automatike per garazhe
Porta me elektromotorr
Porta me elektromotorr
Porta me telekomande
Porta me telekomande
Porta automatike me panele sanduic
Porta automatike me panele sanduic
Kangjella levizese
Kangjella levizese
Kangjella te motorrizuara
Kangjella te motorrizuara
Porta hekuri automatike me rreshqitje
Porta hekuri automatike me rreshqitje
Porta hekuri me pult
Porta hekuri me pult