Secondary Adv

Arredo Due

 

Përshkrimi

 

Arredo Due është prej 15 vitesh në tregun shqiptar të shitjes së pajisjeve profesionale të reja dhe të përdorura për bare, restorante, pasticeri, gelateri, piceri, fast-food, furra buke dhe markete. Tashmë pas dhjetë vitesh eksperiencë në zotërojmë një gamë shumë të madhe produktesh të firmave më prestigjioze Europiane. Shërbimi profesional dhe i shpejtë, transporti dhe montimi, garancia dhe asistenca që ne i ofrojmë klientëve tanë na japin përparsi. Arredo Due plotëson kërkesat tuaja për:

 

- Arredim Bari dhe Restoranti

- Arredim Pasticerie dhe Gelaterie

- Arredim Picerie dhe Fast-Food

- Pajisje supermarketi dhe aksesorë të ndryshëm

 

Çfarë ofron

Kompania  Arredo Due ofron pajisje profesionale për:

Pajisje guzhine dhe bari - Cdo gjë për guzhinën dhe barin tuaj: soba, furra, zgara, friteza, frigorifer freskues dhe ngrires, kape aspirimi, tavolina frigoriferike, produktor akulli dhe lavastovilje, tavolina dhe dollape inox, etj.

Pajisje per dyqan mishi dhe peshku - Banak ushqimor, ekspozitor peshku, dhoma frigoriferike, sharra mishi, fetatrice, tavolina dollape dhe rafte inox, etj.

Pajisje picerie dhe fasfood - Tavolina frigoriferike, vitrina picerie, furre picash, brumatrice, grirse zarzavatesh dhe patatesh, xhiro mishi, friteza, tostier, llamb patatesh, kape aspirimi.

Pajisje pasticerie dhe gelaterie - Banak ekspozitor freskues dhe ngrohes, frigorifer kollon freskues dhe ngrires, brumatrice dhe mikser, furra paticerie, makina akullore, paterizator.

Pajisje supermaketi - Frigorifer mural, Banak ekspozitor freskues te ndryshem, baule ngrirse, afetatrice, rafte metalik kasatier, kosha.

Shërbime

Rafte metalike per dyqane dhe supermarkete
Rafte metalike per dyqane dhe supermarkete
Vitrina freskuese
Vitrina freskuese
Tavolina pune inoksi
Tavolina pune inoksi
Tavolina frigoriferike
Tavolina frigoriferike
Tavolina ftohese per fast food
Tavolina ftohese per fast food
Soba me Gaz dhe me Furre
Soba me Gaz dhe me Furre
Paisje per pasticeri
Paisje per pasticeri
Frigorifer dollap inoksi
Frigorifer dollap inoksi
Frigorifer per dyqan mishi
Frigorifer per dyqan mishi
Frigorifere mural per supermarkete
Frigorifere mural per supermarkete
Makina vakumi per ushqime
Makina vakumi per ushqime
Lavastovilje pjatash dhe gotash
Lavastovilje pjatash dhe gotash
Furra picerie me korrent
Furra picerie me korrent
Furra profesionale me ventilim
Furra profesionale me ventilim
Paisje picerie
Paisje picerie
Friteza dhe zgara per restorante
Friteza dhe zgara per restorante
Frigorifere kollone inoksi
Frigorifere kollone inoksi
Ekspozitore peshku
Ekspozitore peshku
Aksesore per bare restorante
Aksesore per bare restorante
Paisje ndihmese per lokale, bare
Paisje ndihmese per lokale, bare
Banak pasticerie
Banak pasticerie
Brumatrice
Brumatrice
Furre pice 6+6
Furre pice 6+6
Grirese djathi
Grirese djathi
Miksera frapeje
Miksera frapeje
Peshore
Peshore
Produktore akulli
Produktore akulli
Sfogliatrice
Sfogliatrice
Sharra mishi
Sharra mishi
Shtyrdhese frutash
Shtyrdhese frutash

Katalogu

Katalog Arredo Due
Katalog Arredo Due
Katalog Arredo Due
Katalog Arredo Due
Katalog Arredo Due
Katalog Arredo Due
Katalog Arredo Due

Historiku

Arredo Due është themeluar në 2000 me aktivitet në shtijen e pajisjeve profesionale të reja dhe të përdorura për bare, restorante, pastiçeri, xhelateri, piceri, fast-food, furra buke dhe markete. Kompania Arredo Due  sot zotëron një gamë të madhe produktesh të firmave me prestigjioze  ndërkombëtare. Eksperienca ndër vite ka bërë që Arredo Due të jetë lidër në këtë fushë duke ju ofruar një shërbim profesional dhe të shpejtë, transport dhe montim, garanci dhe asistencë të vazhdueshme për cdo klient.

Partnere

famagimetalitalfornijohnymodularpizzagrouptecnodomugurwincer 2000frigomeccanicaisasilfergemmTecnofrigosammicgam-international

Certifikime