Secondary Adv

Resin Technology

 

Përshkrimi

Që prej themelimit  të saj “Resin Technology” ka fituar reputacionin e  një kompanie  inovatore në fushën e ndërtimit. Ajo është gjithmonë në kërkim të zgjidhjeve të reja teknike dhe materiale duke i sjellë klienteve produktet dhe shërbimet më të mira. Suksesi i “Resin Technology” qëndron tek puna e përkushtuar dhe dedikimi i saj ndaj suksesit të klienteve.  Ajo është një kompani me  shërbim të plotë duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh si: kontraktimin e përgjithshëm, shërbimet para-ndërtimit, konsultues (këshillues) ndërtimi, menaxhimi i programit, projektim (dizajn), ndërtime betoni.
Kompania Reisin Technology bashkepunon me kompani lider ne prodhimin e materialeve te izolimit akustik,hidroizolimit dhe termoizolimit,si Penetron ,Extralarge dhe Isofom.

Resin Technology me seli në kryqëzimin e Unazës me rrugën e Kavajës, është kompania lider në realizimin e shërbimeve dhe tregëtimin e produkteve izoluese, ankoruese dhe adezive. Tashme tregu i Tiranës dhe i gjithë Shqipërisë ka mirëpritur produktet dhe shërbimet e Resin Technology. Kompania ka realizuar gjatë viteve punime cilësore në bashkëpunim me kompani të ndryshme, si Rezidenca Ana, Egnatia, Erjoni, Kontakt magnet, Orion Construction , TID Tower, duke realizuar hidroizolime kimike mjaft cilësore, membrana poliuretani në tarraca, punime me katrama izoluese, punime me waterstop për struktura parafabrikate, punime rezine. Resin Technology prezanton në treg kompanitë më presigjoze europiane të cilat operojne në tregëtimin e adeziveve izolues poliuretani, ngjitësave për parkete, për dysheme, adeziveve për nivelim, ankoruesve kimike për metale, shirita izolues, dhe të gjitha llojet e silikoneve. Krahas cilësisë dhe cmimeve konkuruese, Resin Technology, ushqen moton dhe motivin e përhershëm për të qënë i pari në korrektesë dhe në shërbimin me klientet.

Çfarë ofron

Kompania Resin Technology ofron një gamë të gjërë shërbimesh dhe produktesh në fushën e izolimeve dhe adezivëve. Produktet e Resin Technology mbajnë emrin e markave më të njohura në tregun ndërkombëtar. Kompania tregëton një sërë produktesh si:  Adezivë izolues,  Adeziv izolues poliuretani,  Adeziv ngjitës për parket, Adeziv poliuretani per dysheme ,  për nivelim,  Ankorant kimik per metal,  Hidroizolues kimik, për beton, Membrana poliuretani për tarraca etj. Ofron shërbime dhe punime me katrama izoluese, rezine,  me waterstop,  termoizolim tarracash me katrama dhe një sërë punimesh izoluese të të gjithave llojeve.  Resin Technology i shërben klientit në kohë dhe me cilësi sipas të gjithave standarteve të BE-së.

 

Resin Technology ofron për klientët e saj një gamë të gjerë shërbimesh si:

-Hidroizolim tarracash, hidroizolim  depo uji, hidroizolim garazhdesh, hidroizolim ballkoni, hidroizolim solete, hidroizolim banjosh,etj.
-Izolim akustik, izolim termik.
-Shtrime magazinash me resin, shtrime me resin të  skenave të televizioneve,shtrime me resine te garazheve.
-Punime me mikrocimento, punime dekorative etj.
-Shtrime dyshemeje me rezine per klinika mjeksore,dentare etj.

Shërbime

Mur dekorativ me mikrocimento
Mur dekorativ me mikrocimento
Izolim tarrace me katrama
Izolim tarrace me katrama
Hidroizolim themelesh
Hidroizolim themelesh
Hidroizolim tarrace
Hidroizolim tarrace
Hidroizolim tarrace me poliuretan te zi
Hidroizolim tarrace me poliuretan te zi
Hidroizolim tarrace me poliuretan te bardhe
Hidroizolim tarrace me poliuretan te bardhe
Hidroizolim per rrjedhje muresh me penetron
Hidroizolim per rrjedhje muresh me penetron
Hidroizolim me shirit ekspansiv
Hidroizolim me shirit ekspansiv
Hidroizolim me katrama
Hidroizolim me katrama
Hidroizolim me dy konponent per bodrume
Hidroizolim me dy konponent per bodrume
Hidroizolim depo uji
Hidroizolim depo uji
Hidroizolim banjoje me dy konponent
Hidroizolim banjoje me dy konponent
Banak me mikrocimento
Banak me mikrocimento
Termoizolime tarracash
Termoizolime tarracash
Shtrime trotuari dekorativ me beton te stampuar
Shtrime trotuari dekorativ me beton te stampuar
Shtrim shkallesh me mikrocimento
Shtrim shkallesh me mikrocimento
Shtrim skenash televizioni me rezine
Shtrim skenash televizioni me rezine
Shtrim salle me resine
Shtrim salle me resine
Shtrim per hyrje garazhi
Shtrim per hyrje garazhi
Shtrim me autonivelant per parket
Shtrim me autonivelant per parket
Shtrim dyshemeje me rezine dhe adeziv
Shtrim dyshemeje me rezine dhe adeziv
Shtrim dyshemeje me resine per depo farmaceutike
Shtrim dyshemeje me resine per depo farmaceutike
Punime tarracash me katrama
Punime tarracash me katrama
Punime me waterstop
Punime me waterstop
Punime me shirit ekspansiv
Punime me shirit ekspansiv
Punime me rezine per dyqane
Punime me rezine per dyqane
Punime banaku dekorativ me mikrocimento
Punime banaku dekorativ me mikrocimento
Punim me mikrocimento per shatervani
Punim me mikrocimento per shatervani
Punim dekorativ me mikrocimento
Punim dekorativ me mikrocimento
Tarrace e trajtuar me mikrocimento ne kollona dhe mure anesore
Tarrace e trajtuar me mikrocimento ne kollona dhe mure anesore
Shtrim me rezine per klinika dentare
Shtrim me rezine per klinika dentare
Izolim me extra large per muret perimetrale katet nentoke
Izolim me extra large per muret perimetrale katet nentoke
Izolim akustik per mure
Izolim akustik per mure
Izolim akustik per dysheme
Izolim akustik per dysheme
Izolim akustik per dysheme
Izolim akustik per dysheme
Hidroizolim me penetron muret e garazheve-ndalja e rrjedhjeve te ujit
Hidroizolim me penetron muret e garazheve-ndalja e rrjedhjeve te ujit
Hidroizolim me dy komponent parapet ballkoni
Hidroizolim me dy komponent parapet ballkoni
Beton i stampuar
Beton i stampuar
Termo izolim per tarrace
Termo izolim per tarrace
Veshje me mikrocimento per dhome gatimi
Veshje me mikrocimento per dhome gatimi
Shtrime me resine per lokale
Shtrime me resine per lokale
Shtrime dekorative me rezine
Shtrime dekorative me rezine
Veshje tualeti me mikrocimento
Veshje tualeti me mikrocimento

Katalogu

Katalog Resin Technology
Katalog Resin Technology
Katalog Resin Technology

Punë të kryera

Ambjent gatimi
Ambjent gatimi
Universiteti Polis
Universiteti Polis
Tid Tower
Tid Tower
Magnet
Magnet
Durres Currila
Durres Currila
Banka e Shqiperise
Banka e Shqiperise
Erjoni ndertim
Erjoni ndertim
Egnatia group
Egnatia group
Tv klan
Tv klan
Top channel
Top channel
Tirana Golden Park
Tirana Golden Park
Pallati kongreseve
Pallati kongreseve
Tu si que vales, Vision+
Tu si que vales, Vision+
YFSF, TV Klan
YFSF, TV Klan
Ali Demi
Ali Demi
Parking me resine
Parking me resine
Dysheme rezine
Dysheme rezine
Shtrim me resine
Shtrim me resine
Park Construction
Park Construction
Klinika Diamant
Klinika Diamant
Dyqan
Dyqan
Butik
Butik
Banak Lokali
Banak Lokali
Pallati i Kongreseve
Pallati i Kongreseve
Klinike Dentare
Klinike Dentare
Dyqan Rrobash
Dyqan Rrobash
Depo farmaceutike
Depo farmaceutike
Adidas ne Tirane nga Resin Technology
Adidas ne Tirane nga Resin Technology
Bar me shtrese resine ne Vlore
Bar me shtrese resine ne Vlore
Bar ne Tirane punuar nga Resin Technology
Bar ne Tirane punuar nga Resin Technology
Butik ne Tirane nga Resin Technology
Butik ne Tirane nga Resin Technology
Dyqan ne Tirane i punuar nga Resin Technology
Dyqan ne Tirane i punuar nga Resin Technology
Faramaci ne Tirane me dysheme resine
Faramaci ne Tirane me dysheme resine
Kuzhine me veshje resine
Kuzhine me veshje resine
Lokal me shtrese resine ne Tirane
Lokal me shtrese resine ne Tirane
Mur i brendshem me mikrocimento
Mur i brendshem me mikrocimento
Mur me mikrocimento
Mur me mikrocimento
Olimpic park, Tirane
Olimpic park, Tirane
Punim nga Resin Technology
Punim nga Resin Technology
Tavan me mikrocimento nga resin Technology
Tavan me mikrocimento nga resin Technology
Tirane
Tirane
Vlore
Vlore
Zyre me materiale te Resin Technology
Zyre me materiale te Resin Technology
Klinike dentare e realizuar me resin epokside
Klinike dentare e realizuar me resin epokside
Klinike dentare e realizuar me resin epokside
Klinike dentare e realizuar me resin epokside
Punime me rezine, D'angelo
Punime me rezine, D'angelo
Dysheme me resin per parkim nentokesor
Dysheme me resin per parkim nentokesor
Dysheme me rezine per fasoneri
Dysheme me rezine per fasoneri
Dysheme resine per butik
Dysheme resine per butik
Fushe basketbolli me resin
Fushe basketbolli me resin
Smeg Albania
Smeg Albania

Partnere

IsofompenetronVandexalchimica reshmryrpm rescimarsystem-tecongology-resvwaeuro-aditiv-res

Filiale

Video