Secondary Adv

TBI Consulting

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

E themeluar në vitin 2006, TBI CONSULTING është një studio konsulence me fokus, zhvillimin, operimin dhe zbatimin e projekteve që përfshijnë, por pa u kufizuar në fushat e cilësisë, sigurisë ushqimore, mjedisit, shëndetit & sigurisë në punë, eficencës energjitike, sigurisë së informacionit etj.