Secondary Adv

Dekoll

 

Përshkrimi

Dekoll sh.p.k është një kompani e re e ndërtuar së fundmi, aktiviteti i së cilës konsiston në prodhimin e materialeve të ndërtimit si: koll, grafiato, fino, auto nivelant, suva mbushese, sistem hidroizolimi dhe termoizolimi. Kjo është fabrika më moderne në Ballkan në saj të teknologjisë së fundit italiane të prodhimit.  Dekoll sh.p.k është një investim i Brunes sh.p.k, kompania distributore më e madhe dhe më prestigjioze e pllakave dhe mobiljeve me 20 vjet përvojë në tregun shqiptar, që zë mbi 30% të tregut në sektorin e shpërndarjes së pllakave. Ajo disponon një rrjet prej 8 dyqanesh të vendosur në të gjithë Shqipërinë.  Dekoll sh.p.k me një kapacitet prodhimi 30 ton në orë dhe një sipërfaqe prej 12 000 m², synon të bëhet kompania udhëheqëse në prodhimin e materialeve të parapërgatitura të ndërtimit në tregun shqiptar, duke përmbushur nevojat e klientëve dhe partnerëve me një gamë të gjërë të produkteve cilësore. Gjithashtu Dekoll synon zgjerimin në tregjet ndërkombëtare duke eksportuar produktet Made in Albania me standarde europiane.

Çfarë ofron

Dekoll Albania përdor teknologjinë më moderne në Ballkan, e cila siguron jo vetëm cilësinë e produkteve, por eshte shumë miqësore me mjedisin dhe punonjësit. Kjo vërtetohet nga bashkëpunimi me kompaninë prestigjioze në fushën e teknologjisë, LB Officine Meccaniche S.p.A. (MO – Itali), e cila ndërton fabrika dhe makineri për industrinë qeramike, përzierjen e lëndëve të para, prodhimin e pluhurave premium, trajtimin dhe magazinim e materialeve të lirshme.Teknologjia është totalisht e automatizuar, e cila garanton cilësi maksimale dhe uniforme për të gjitha produktet.Dekoll i kushton vëmendje të madhe vlerave të krijuara nga inxhinierët europianë në teknologji dhe standarde. Për më tepër, kjo është arsyeja pse produktet tona dallohen në çdo treg.Laboratorët Dekoll kanë paisjet dhe teknologjinë më të fundit dhe operojnë në përputhje me misionin tonë për të qenë i pari në treg dhe për të plotësuar nevojat e tregut, duke ofruar zgjidhjet më të mira.

Shërbime

Shtrim pllaka vertikale
Shtrim pllaka vertikale
Shtrim pllake mbi pllake
Shtrim pllake mbi pllake
Shtrime parketi
Shtrime parketi
Shtrime pllakash per tarrace
Shtrime pllakash per tarrace
Shtrime pllakash
Shtrime pllakash
Sisteme hidroizolimi per pishina
Sisteme hidroizolimi per pishina
Sisteme termoizolimi
Sisteme termoizolimi
Sisteme hidroizolimi per tualet
Sisteme hidroizolimi per tualet
Sistemi me tekonologjine e fibrave
Sistemi me tekonologjine e fibrave
Materiale per sistemet e termoizolimit
Materiale per sistemet e termoizolimit
Autonivelant
Autonivelant
Bojak mbushes i fugave
Bojak mbushes i fugave
Bojra druri, guri, metali
Bojra druri, guri, metali
Bojra per brenda dhe jashte
Bojra per brenda dhe jashte
Grafiato
Grafiato
Hidroizolues
Hidroizolues
Kolle, ngjites pllakash
Kolle, ngjites pllakash
Polisterol EPS dhe grafit
Polisterol EPS dhe grafit
Stuko dhe Fino
Stuko dhe Fino
Termoizolues
Termoizolues

Katalogu

Katalog Dekoll

Punë të kryera

Dekoll1473247747
Dekoll1473247760
Dekoll1473247774
Dekoll1473247788
Dekoll1473247891
Durres - Hotel Mira-Mare
Durres - Hotel Mira-Mare
Elbasan Arena
Elbasan Arena
Fasada e Kelcyres
Fasada e Kelcyres
Fushe Kruje
Fushe Kruje
Gjimnazi Krutje  ne Lushnje
Gjimnazi Krutje ne Lushnje
Godina Keshillit - Bashkia Patos
Godina Keshillit - Bashkia Patos
Grand Hotel Saranda
Grand Hotel Saranda
Hotel Holiday Koplik,Shkoder
Hotel Holiday Koplik,Shkoder
Hotel PERANDOR, Durres
Hotel PERANDOR, Durres
Hotel Vito
Hotel Vito
Irish Pub
Irish Pub
Kompania Ndertuese Eldino sh.p.k ne Tirane
Kompania Ndertuese Eldino sh.p.k ne Tirane
Kompleksi Multifunksional Sportiv, Korce
Kompleksi Multifunksional Sportiv, Korce
Objekt Gjiri i Lalzit
Objekt Gjiri i Lalzit
Objekt ne Krume, Has
Objekt ne Krume, Has
Objekt ne Patos
Objekt ne Patos
Palace ne Durres
Palace ne Durres
Palestra Olympian Fit ne Tirane
Palestra Olympian Fit ne Tirane
Punime dekorative dhe termoizolim i fasades, objekt në Tirane
Punime dekorative dhe termoizolim i fasades, objekt në Tirane
Qender Kulturore ne Korce
Qender Kulturore ne Korce
Qendra e Kultures dhe Biblioteka ne Korce
Qendra e Kultures dhe Biblioteka ne Korce
Shkolla 9-vjecare, Burrel
Shkolla 9-vjecare, Burrel
Shkolla franko-shqiptare VIKTOR HYGO
Shkolla franko-shqiptare VIKTOR HYGO
Shkolle ne Lushnje
Shkolle ne Lushnje
Tirane
Tirane
Universiteti i Korces
Universiteti i Korces
Vile ne Kamez
Vile ne Kamez
Zerja Resort ne Peshkopi
Zerja Resort ne Peshkopi
Godina numer 6 ne Qytetin Studenti, Tirane
Godina numer 6 ne Qytetin Studenti, Tirane
Hotel Butrinti
Hotel Butrinti
Objekt me lokacion ne Thumane
Objekt me lokacion ne Thumane
Objekti i ndertuar nga produktet Dekoll
Objekti i ndertuar nga produktet Dekoll
Qytet Studenti
Qytet Studenti
Teatri Bylis ne Fier
Teatri Bylis ne Fier
Vila e realizuar me produktet Dekoll
Vila e realizuar me produktet Dekoll
Vile me lokacion ne Kamez
Vile me lokacion ne Kamez
Vile ne Kamez, Sistem Kapot
Vile ne Kamez, Sistem Kapot

Certifikime

Teknologjia moderne, cilësia e produkteve, kujdesi dhe mbrojtja e mjedisit, siguria e punonjësve dhe përmbushja e kërkesave të klientëve, vërtetohen nga çertifikimet dhe standartet që mban aktualisht Dekoll.

Dekoll është çertefikuar me ISO 9001:2008 që vërteton se ofron produkte që plotësojnë nevojat e klientëve në përputhje me standartet dhe rregullat ligjore dhe ka qëllim që të rrisë kënaqësinë e klientëve nëpërmjet aplikimit të një sistemi efektiv duke përfshirë edhe proçeset për përmirësim të vazhdueshëm.

Gjithashtu Dekoll ka marrë çertefikatë nga Green Building Council – SOCIO, që tregon angazhimin në mbrojtje të mjedisit dhe ofrimin e produkteve eco-building që janë shumë miqësore me mjedisin dhe shoqërinë.

Video

Teknologjia

Dekoll përdor teknologjinë më moderne në Ballkan, e cila siguron jo vetëm cilësinë e produkteve, por eshte shumë miqësore me mjedisin dhe punonjësit. Kjo vërtetohet nga bashkëpunimi me kompaninë prestigjioze në fushën e teknologjisë, LB Officine Meccaniche S.p.A. (MO – Itali), e cila ndërton fabrika dhe makineri për industrinë qeramike, përzierjen e lëndëve të para, prodhimin e pluhurave premium, trajtimin dhe magazinim e materialeve të lirshme.

Teknologjia është totalisht e automatizuar, e cila garanton cilësi maksimale dhe uniforme për të gjitha produktet.

Dekoll i kushton vëmendje të madhe vlerave të krijuara nga inxhinierët europianë në teknologji dhe standarde. Për më tepër, kjo është arsyeja pse produktet tona dallohen në çdo treg.

Laboratorët Dekoll kanë paisjet dhe teknologjinë më të fundit dhe operojnë në përputhje me misionin tonë për të qenë i pari në treg dhe për të plotësuar nevojat e tregut, duke ofruar zgjidhjet më të mira.