Secondary Adv

ISOMETAL

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Isometal sh.p.k vjen si përfaqësia e ISOLPACK: PRODUKTE, TEKNOLOGJI DHE IDE PER NDËRTIMIN. Prej 60 vitesh Isolpack është kompania lider ne sektorin e prodhimin e materialeve për ndërtimin civil dhe industrial, me komponentë të shumtë metalik modular për mbuloja, soleta, mure për ndërtime civile dhe industriale.

Çfarë ofron

Nevojave te tregut Isometal sh.p.k i përgjigjet me një gamë produktesh me dizajn të avancuar ; llamarina të valëzuara ; llamarina të valëzuara Seria AM; sistemi strukturor Ampex; panele metalik të izoluar me fibra minerale ose shkumë poliuretanike; aksesorë dhe plotësues. Konsulence teknike për nevojat e ndryshme te klientit per ndertime civile dhe industriale.Konsulence teknike ne lidhje me magazinat frigoriferike.Suportet metalike të përdorura janë në: Çelik i galvanizuar, Çelik i galvanizuar i paralyer, Alumin, Bakër dhe Inoks,Panele sanduiç me shkumë (poliuretan) ,Panele sanduiç me fibra minerale (lesh guri), Panele sanduiç  të plastifikuar, Llamarina te valëzuara, Ulluqe, Kendore, Aksesore per cati, Vida, Polikarbonat, Silikon, Shkumë.Gjetja e një përgjigje novative dhe funksionale për çdo nevojë : është kjo filozofia që dallon historinë e kompanisë.

Shërbime

Llamarina te valezuara per fabrika
Llamarina te valezuara per fabrika
Llamarina per ndarje katesh
Llamarina per ndarje katesh
Panele sanduic imitim tjegull Supercoppo
Panele sanduic imitim tjegull Supercoppo
Panele per Magazina Frigoriferike
Panele per Magazina Frigoriferike
Polikarbonati modular tjegull
Polikarbonati modular tjegull
Panele sanduici per mbuloje dhe mur
Panele sanduici per mbuloje dhe mur
Panele metalike te izoluar per mure
Panele metalike te izoluar per mure
Elemente strukturore metalik
Elemente strukturore metalik
Llamarina te valezuara per mbulesa, mure dhe cati
Llamarina te valezuara per mbulesa, mure dhe cati
Panele sanduici me izolim
Panele sanduici me izolim
Panele sanduici per mbulim muresh
Panele sanduici per mbulim muresh
Ulluqe bakri dhe aksesore
Ulluqe bakri dhe aksesore
Silikone, shkuma poliuretani, Tretesa, Bojra ose Spraite
Silikone, shkuma poliuretani, Tretesa, Bojra ose Spraite
Oxhaqe per cati
Oxhaqe per cati
Aksesore per panele sanduic
Aksesore per panele sanduic

Katalogu

Katalog ISOMETAL

Punë të kryera

Panele per mbuloje dhe mur (Qendra Aeronautike e Villanova D'Albenga Savona, Itali)
Panele per mbuloje dhe mur (Qendra Aeronautike e Villanova D'Albenga Savona, Itali)
Panel Supercoppo (perdorim civil)
Panel Supercoppo (perdorim civil)
Magazina Frigoriferike
Magazina Frigoriferike
Llamarina te valezuara (Fabrika e Kappa Itali)
Llamarina te valezuara (Fabrika e Kappa Itali)
Llamarina per ndarjen e kateve (Intesa Sanpaolo Bank Itali)
Llamarina per ndarjen e kateve (Intesa Sanpaolo Bank Itali)
ISOMETAL1510665786
Lavazh me panele sanduci
Lavazh me panele sanduci
ISOMETAL1510665883
ISOMETAL1510665898
ISOMETAL1510665971
Kabina vend roje me panele sanduic
Kabina vend roje me panele sanduic
Mbulim kapanoni
Mbulim kapanoni
Veshje fasade me panele sanduic
Veshje fasade me panele sanduic
Tavan me panele sanduic
Tavan me panele sanduic
ISOMETAL1510666144
ISOMETAL1530776833
ISOMETAL1530776853
ISOMETAL1530776933
ISOMETAL1530776951
ISOMETAL1530776966
ISOMETAL1530776980
ISOMETAL1530776992
ISOMETAL1530777005
ISOMETAL1530777019
Furnizim me panele sanduic ne kapanon
Furnizim me panele sanduic ne kapanon
Kapanon industrial me mure me panele sanduic
Kapanon industrial me mure me panele sanduic
Kontenier me panel sanduic
Kontenier me panel sanduic
Magazine me panel sanduic
Magazine me panel sanduic
Ndertim me panele sanduic
Ndertim me panele sanduic
Veshje catie me llamarine tjegull
Veshje catie me llamarine tjegull