Secondary Adv

Hymeri Kleemann Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Hymeri Kleemann operon në tregun Shqipëtar që nga viti 2009, në fushën e projektimit të ashensorëve për Institucione Publike, Spitale, Hotele dhe Komplekse Banimi. Si pjesë e kompanisë nënë,  Hymeri Kleemann është lider në sektorin e ashensorëve dhe ndërtimit të tyre. Kompania ka një staf të kualifikuar që është në koherencë me shërbimet e kërkuara nga klienti. Vepron dhe këshillon klientët e saj në zgjedhjet e tyre të mëtejshme, duke ju dhënë zgjidhje të drejta dhe jetëgjate. Mirmban dhe ofron konsulencë për cdo produkt që Hymeri Kleemann ju ofron. Bashëkpunon më kompani kombëtare dhe ndërkombëtare duke rritur prestigjin e saj në sektorin e ndërtimit dhe projektimit të ashensorëve. Shërbim cilësor dhë në kohë janë tiparet që e karakterizojnë Hymeri Kleeman.

Çfarë ofron

Kompania Hymeri Kleemann ofron një gamë të gjërë shërbimesh si: Konsulencë paraprake për përcaktimin e produkteve në mënyrën më efikase për kapacitetet e ndërtesës. Zgjidhje për rastet kur piti (pusi i ashensorit) dhe head-i (koka e kafazit të ashensorit) janë të reduktuar ose nuk ka hapësirë për vendosjen e motorrit. Gjithashtu ofron një sërë poduktesh si: Ashensorë të kapaciteteve të ndryshme, Hidraulikë, për Vila, Panoramikë etj. Shkallë e Tapete Lëvizëse, Platforma, Gërshëre, Konstruksione Metalike, etj. Funksionim normal të ashensorëve Kleemann. Kompania  Hymeri Kleemann merr përsipër për 3 vjet zëvendesimin falas të çdo pjese  të dëmtuar të ashensorëve, kur defekti nuk është si pasojë e përdorimit me qëllim të keq, apo dëmtimet në raste termeti, zjarri,uji etj. Garancia është e vlefshme vetëm në rastin kur shërbimi dhe mirëmbajtja e produkteve, i ngarkohet kompanisë kundrejt pagesës mujore, e cila vendoset me dorëzimin e ashensorit. Instalimi bëhet 50-70 ditë që nga dita e nënshkrimit të kontratës,apo e porositjes së produktit.

Shërbime

Ashensor Flexy
Ashensor Flexy
Ashensor mallrash deri ne 300kg
Ashensor mallrash deri ne 300kg
Ashensor mallrash deri ne 1500kg
Ashensor mallrash deri ne 1500kg
Ashensor per makina
Ashensor per makina
Ashensor per vila maison lift
Ashensor per vila maison lift
Ashensore hidraulik
Ashensore hidraulik
Ashensore mallrash industrial deri ne 15.000kg
Ashensore mallrash industrial deri ne 15.000kg
Ashensore pa dhome makinerie
Ashensore pa dhome makinerie
Ashensore panoramik
Ashensore panoramik
Ashensore Pasagjeresh Pa Grope
Ashensore Pasagjeresh Pa Grope
Ashensor per vila maison plus
Ashensor per vila maison plus
Sisteme dhe platorma parkimi
Sisteme dhe platorma parkimi
Shkalle levizese
Shkalle levizese
Tapete levizese
Tapete levizese
Ashensore  KLEEMANN Rezidenciale
Ashensore KLEEMANN Rezidenciale
Ashensore industriale
Ashensore industriale
Ashensore Komerciale dhe Publike
Ashensore Komerciale dhe Publike
Ashensore per hotele
Ashensore per hotele
Ashensore per shtepi
Ashensore per shtepi
Ashensore per spitale
Ashensore per spitale

Katalogu

Katalog Hymeri Kleemann Albania
Katalog Hymeri Kleemann Albania
Katalog Hymeri Kleemann Albania

Historiku

Hymeri Kleman shpk është themeluar në vitin 2007 në Prishtinë. Kompania prej pesë vitesh zhvillon aktivitetin e saj në tregun Shqipëtar, në fushën e Projektimit, Shitjes, Montimit, Instalimit dhe të Mirëmbajtjes së ashensorëve të të gjitha modeleve si dhe Shkallëve Lëvizëse. Hymeri Kleemann është i pranishëm në Tiranë në zhvillimin e projekteve ndër më të rëndësishmet në infrastrukturë.

Punë të kryera

Touch of the sun
Touch of the sun
27 kateshi Rr.Taulantia Durres
27 kateshi Rr.Taulantia Durres
Banka e Shqiperise
Banka e Shqiperise
Colosseo Shkoder
Colosseo Shkoder
Hotel Rinas
Hotel Rinas
Kodra e diellit
Kodra e diellit
BP Home
BP Home
Tregtia
Tregtia
Procredit Banke
Procredit Banke
Ministry of Labor and Social Welfare
Ministry of Labor and Social Welfare
Maxi Market
Maxi Market
Hotel Sirius
Hotel Sirius

Partnere

afa hotelbp homehotel siriuskosove institucionmax hypermarketpro credittregtia

Certifikime

Video