Secondary Adv

HODO ALB

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Hodo Alb Shpk është kompania lider në fushën e tregtimit të aksesorëve më cilësorë për mobileri në vend dhe më gjerë. Prej vitesh ofrojmë teknologjinë e fundit të markës Blum të njohur botërisht në fushën e mobilerisë. PaJisjet tona janë të përshtatura në atë mënyrë që të krijojnë sa më shumë hapësirë dhe lehtësi në ambientet e shtëpive apo zyrave duke përdorur zgjidhjet më praktike në hapjen apo mbylljen e pjesëve të ndryshme të mobiljeve, të cilat në shumë raste janë një pengesë dhe jo të rehatshme, si kanatet , sirtarët, raftet etj. Cilësinë , garancinë dhe teknologjinë e fundit e gjeni vetëm te Hodo Alb. Ne nuk jemi thjesht vendi ku blini, por mënyra më e mirë për të marrë shërbimin.

Çfarë ofron

Ne ju ofrojmë shumëllojshmëri materialesh dhe shërbimesh duke ju shërbyer në kohë rekord. Tek ne do të gjeni gjithcka që ju duhet. Ne ju garantojmë dhe  cilësinë. Zgjedhja është juaja.

 

Disa prej produkteve dhe shërbimeve që ne ofrojmë:


MDF dhe Melamina
MDF të gjitha ngjyrave, llojeve dhe madhësive të ndryshme duke filluar nga 04-06-07-10-17-27 shqeto, të rimësuar dhe të melaminuar. Melamina të të gjitha ngjyrave, llojeve dhe madhësive të ndryshme duke filluar nga 08-16-18-25. Fibra me ngjyra dhe shqeto. Bango 30-40 mm të llojeve të ndryshme. Alzatina të llojeve të ndryshme, alzatina alumini etj. Kapele shqeto, të rimësuara dhe të melaminuara. Kasa ovale me panel druri dhe fashatura të llojeve dhe gjatësive të ndryshme. Profile për kapake dhe profile zbukurimi. Prerje në makineri kompjuterike.


Aksesorë mobilerie

Shumëllojshmëri aksesoresh si mentesha, vida, atak, këmbë plastike dhe metalike, gone plastike dhe metalike, mbrojtëse lavamani, mbajtëse lugësh, kulluese pjatash inoks dhe të thjeshta, doreza të shumëllojshme, apsiratorë të të gjitha llojeve, lavapjatëse erbanit dhe inoks me gropa të ceketa dhe të thella, brava dyersh të llojeve të ndryshme, shina të llojeve të ndryshme dhe cdo gjë që i shërben mobilerisë.


Frezime në pentograf ( kompjuter )

Frezime dyersh në mbi 100 modele, frezime kapakesh të llojeve dhe modeleve të ndryshme, frezime krevatesh dopjo, tek, rreth 60 modele, frezime pasqyra, karrige, tavolina, kolina etj. Dizenjojmë modele të reja sipas shijes tuaj.


Kapakë druri dhe kapakë me profile

Tregtojmë kapakë druri, lisi-qershie-panje Erika, me një cilësi shumë të mirë dhe me cmim shumë konkurrues në treg.

Kapakë të gjatësive dhe llojeve të ndryshme me një cilësi shumë të mirë profile nga ibe profile ku ju mund të beni  porosi sipas përmasave tuaja.

Shërbime

Aksesore te ndryshem mobiljesh BLUM
Aksesore te ndryshem mobiljesh BLUM
Boje per mobilje ALCEA
Boje per mobilje ALCEA
Doreza per dyer edhe per mobilje nga SYSTEM
Doreza per dyer edhe per mobilje nga SYSTEM
Lende te pare mobilerie nga ALFA WOOD
Lende te pare mobilerie nga ALFA WOOD
Lavapjata dhe Rubinete nga BLANCO
Lavapjata dhe Rubinete nga BLANCO
Multistrada austriake rezistente ndaj nxehtesise edhe lageshtires nga JGRABNER
Multistrada austriake rezistente ndaj nxehtesise edhe lageshtires nga JGRABNER
Ndricim per mobiljet tuaja, nga DOMUS LINE
Ndricim per mobiljet tuaja, nga DOMUS LINE
Punime grafike te ndryshme nga programi AUTOCAD
Punime grafike te ndryshme nga programi AUTOCAD
Sistem shinash per dyer te brendshme nga SYSTEM HOLZ
Sistem shinash per dyer te brendshme nga SYSTEM HOLZ
Pllaka mdf te gjitha llojeve dhe ngjyrave
Pllaka mdf te gjitha llojeve dhe ngjyrave
Pllaka MDF me shumice
Pllaka MDF me shumice
Pllaka melamine ne shitje
Pllaka melamine ne shitje
Pllaka Melamine te gjitha llojeve dhe ngjyrave
Pllaka Melamine te gjitha llojeve dhe ngjyrave
Rubineta per lavaman kuzhinash
Rubineta per lavaman kuzhinash
Sirtare per mobilje
Sirtare per mobilje
Doreza per mobilje
Doreza per mobilje
Aksesor per kundrabufe
Aksesor per kundrabufe
Aksesore mbajtes per kuzhina
Aksesore mbajtes per kuzhina
Aksesore per dollape
Aksesore per dollape
Doreza dekorative per mobilje
Doreza dekorative per mobilje
Lavapjata per kuzhina gatim
Lavapjata per kuzhina gatim
Elektroshtepiake, Pianura, Furra, Aspiratore
Elektroshtepiake, Pianura, Furra, Aspiratore
Parket laminat
Parket laminat
Parkete druri
Parkete druri
Frezime dyersh, frezime kapakesh
Frezime dyersh, frezime kapakesh
Frezime ne pentograf me kompjuter
Frezime ne pentograf me kompjuter
Kapake druri, kapake me profile
Kapake druri, kapake me profile
Krevate me tapiceri
Krevate me tapiceri
Kuzhina gatimi me porosi
Kuzhina gatimi me porosi
Mobilje salloni
Mobilje salloni

Katalogu

Katalog HODO ALB

Partnere

blum-hodosanitecsiderplastsystemisikalfawoodswiss-krono-hodo

Video

Video