Secondary Adv

M Marine

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Kompania M Marine operon në tregun e produkteve Marine.

Eshtë një kompani e cila ofron një larmishmëri produktesh, për zgjidhjen e çdo problemi në fushën e:
1-    Mirëmbajties për Mjetet Lundruese

2-    Sigurisë në lundrim
3-    Pjesëve të këmbimit
4-    Aksesorëve të ndryshëm për mjetet e lundrimit si (Jahte, Skafe, Barka , Gomone, etj.)
Kompania M Marine është e para që ka sjellë në tregun shqiptar gamën dhe cilësinë e produkteve më bashkëkohore Italiane përsa i përket mirëmbajties, sigurisë gjatë lundrimit, pjesëve të këmbimit dhe aksesorëve për mjete të ndryshme të lundrimit.
 M Marine ju garanton cilësinë e lartë Italiane, me çmimet më të favorshme në tregun Shqiptarë.
Qëllimi i punës tonë është të ofrojmë në tregun e produkteve marine, një larmishmëri produktesh të një cilësie superiore nga ato që tregu shqiptar ka njohur deri më sot, kundrejt çmimeve tepër të favorshme për klientët tanë, duke u kthyer në distributorin e preferuar për çdo kilent.

 

 

 

Çfarë ofron

M Marine i ofron mundësinë çdo klienti i cili disponon një mjet lundrimi të gjejë pranë saj produktet tepër cilësore nga kompani prestigjoze në tregun e produkteve detare Italiane.


Ajo ofron një shumëllojshmëri produktesh për të gjitha problematikat që mund të hasni në mjetin tuaj të lundrimit, si :
-    Një gamë të gjerë të Aksesorësh,
-    Pjesë këmbimi për mjete lundruese (Jahte , Skafe, Barka ,  Gomone, etj ),
-    Rezinë epoxide C- SYSTEM 10 10 CFS,
-    Stuko epokside,
-    Aditivë për Rezinë Epokside,
-    Bojra marine të linjës Nautiluis,
-    Diluent, hollues,
-    Tesute, fasho, fibra,
-    Paisje për sigurinë gjatë lundrimit; Rrathë shpëtimi, Jelekë shpëtimi , Salvaxhente, Sinjale shpetimi , Fishekzjarre parashute,   Etj..
-    Produkte për pastrimin dhe mirëmbajtien e sipërfaqeve te jashtme dhe të brendshme të mjeteve detare, etj.  

Ju Ofrojmë Shërbim për :
1.    Riparime të ndryshme 
2.    Ndërtim nga e para
3.    Ngjitje
4.    Mbrojtie
5.    Stukim
6.    Kallafatim
7.    Riparimi Osmosit
8.    Realizime të ndryshme.

ZGJIDHJA E PROBLEMIT TË OSMOSIT

Rezina epokside 10 piu 10 CFS është, multifunksionale, ideale për riparime (psh: problem i Osmosit), ndërtime , ngjitje, mbrojtie, stukime. Përdoret si me materiale druri ashtu edhe rezinë. Nuk Përmban solvente. (CFS Completely Free Solvent). Fluiditeti dhe një sërë aditivësh e bëjnë këtë rezinë epokside 10 10 CFS të përdorshme në çdo lloj punimi duke përmbushur çdo nevojë. Ngjitës, kollë drru - drru, drru - vetrorezinë, vetrorezinë-vetrorezinë. Përfitohet lehtësisht stuko strukturale duke përzier aditivin 10 10 CFS me Microfiller Powder, Microfibre Minerali, Microfibre Natyrali.
Ne zgjedhim produktet dhe markat më të mira për të ofruar gjithmonë cilësinë dhe komoditetin më të lartë.

Produktet e ofruara nga kompania M Marine janë të çertifikuar sipas standartit dhe normave UNI EN ISO 9001:2008 për garantimin e cilësisë.

Shërbime

Aplikimi i dores se pare me boje Antivegjetative, antialge Nautilus Antifouling (Ngjyre e kuqe)
Aplikimi i dores se pare me boje Antivegjetative, antialge Nautilus Antifouling (Ngjyre e kuqe)
Trajtimi i kallumes material kompesate marine me rezine epokside C System 10 10 CFS
Trajtimi i kallumes material kompesate marine me rezine epokside C System 10 10 CFS
Rindertimi i pjeseve te demtuara te drurit me rezine epokside dhe aditivin ne forme pluhuri N2
Rindertimi i pjeseve te demtuara te drurit me rezine epokside dhe aditivin ne forme pluhuri N2
Procesi i Kallafatimit Me litar pambuku me  rezinen Epokside 10 10 CFS dhe Pluhuri Microfibre Naturali
Procesi i Kallafatimit Me litar pambuku me rezinen Epokside 10 10 CFS dhe Pluhuri Microfibre Naturali
Pamje e kallumes material kompesate marine ne te cilen ka perfunduar faza e stukimi dhe dy duar me Asta
Pamje e kallumes material kompesate marine ne te cilen ka perfunduar faza e stukimi dhe dy duar me Asta
Pamje e kallumes ku duket qarte riparimi i bulzave te osmozit
Pamje e kallumes ku duket qarte riparimi i bulzave te osmozit
Pamje e kallumes gjate eprocesit te stukimit me Stukon Epokside Nautilus Epoxy Light Filler
Pamje e kallumes gjate eprocesit te stukimit me Stukon Epokside Nautilus Epoxy Light Filler
Ngjitja e nje dyshemeje te re me dru tek . Shiritat ngjiten me rezinen epokside  C-Systems Epoxy Tixo n
Ngjitja e nje dyshemeje te re me dru tek . Shiritat ngjiten me rezinen epokside C-Systems Epoxy Tixo n
Ky eshte rezultati pas trajtimit te bulzes se osmozit.
Ky eshte rezultati pas trajtimit te bulzes se osmozit.
Kallafatim i perfunduar me Rezinen Epokside dhe microfibre Naturali.
Kallafatim i perfunduar me Rezinen Epokside dhe microfibre Naturali.
Gjate Procesit te Kallafatimit me litar Pambuku
Gjate Procesit te Kallafatimit me litar Pambuku
Gjate procesit  te stukimit te skafit material rezine me stukon epokside  duke i dhene doren e dyte.
Gjate procesit te stukimit te skafit material rezine me stukon epokside duke i dhene doren e dyte.
Gjate Fazas se lyerjes me Boje zmalto marine Nautilus Poliretan Enamel E prodhuesit Cecchi
Gjate Fazas se lyerjes me Boje zmalto marine Nautilus Poliretan Enamel E prodhuesit Cecchi
Aplikimi i dores se pare me Rezinen Epokside C system 10 10 CFS E perzier me Aditivin A 20 ne skafin pre
Aplikimi i dores se pare me Rezinen Epokside C system 10 10 CFS E perzier me Aditivin A 20 ne skafin pre
Aplikimi i dores se pare me rezine Epokside C Systems 10 10 CFS
Aplikimi i dores se pare me rezine Epokside C Systems 10 10 CFS
C Systems Epoxy Tixo Produkt Profesional per ngjitjen dhe realizimin e kuvertave me Teak
C Systems Epoxy Tixo Produkt Profesional per ngjitjen dhe realizimin e kuvertave me Teak

Partnere

cecchi

Video