Secondary Adv

MARISA shpk

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Marisa shpk, tashmë me një eksperiencë të gjatë në tregun vendas, ofron porta të blinduar nga më cilësoret. Ajo operon në tregun vendas dhe atë të huaj. Prodhimet e kompanisë janë të certifikuara sipas standartit ISO 9001 – 2000 të Komunitetit Europian. Stafi teknik dhe specialistët tanë i kanë dhënë hapësirë krijimtarisë, shumëllojshmërisë dhe sigurisë së portës.


Garancia është një nga pikat e forta të Marisa shpk. Kushtet e garancisë që ofron kompania janë të pakrahasueshme me çdo ofrues tjetër në Shqipëri. Kjo është zgjedhja e  Marisa shpk për të qenë me pranë klienteve dhe nevojave të tyre gjatë gjithë kohës dhe jo vetëm në momentin e shitjes. Siguria që zotëron Marisa shpk në produktet që ofron, garantohet jo vetëm nga përgatitja e stafit, teknologjia e prodhimit por edhe nga çertifikimet e marra. “Cilësia jonë, siguri për shtëpinë tuaj”.

Çfarë ofron

Kompania Marisa shpk ofron në tregun vendas një gamë të gjërë porduktesh duke përmbushur të gjitha normat e cilësisë të kërkuara nga klientët. Tek Marisa shpk - BMW Porte Blindate do të gjeni dyer të blinduara nga më cilësoret në tregun vendas.
•    Dyer te blinduara me nje kanate
•    Dyer te blinduara me dy kanate
•    Dyer të blinduara me rimeso
•    Dyer te blinduara per shtepi
•    Dyer te blinduara kunder zjarrit
Veshja e dyerve: Shumëllojshmëri dizejnosh dhe ngjyrash. Materiali i përdorur është MDF, material special i rimesuar, i plastifikuar si dhe rezistent ndaj agjentëve atmosferikë. Karaktëristikat e dyerve të blinduara: Të gjitha prodhimet e Marisa shpk vijnë në sigurinë dhe kualitetin sipas standartit ISO 9001 -2000. Montimi i kasës së portës bëhet me 8 përforëcusese në mur, përvec 20 pikave të mbylljes në të dyja krahët. Fisheku i bravës është i standarit europian i mbrojtur me cilindët, hapës i kufizuar, sy magjik me shikueshmëri 180 gradë. Portat kanë mbyllje fundore me gominë mbrojtëse nga pluhurat. Portat kanë konstruksion të qëndrueshëm, prodhohen me llamarinë të zinkuar dhe me spesorë nga 0.8 – 1.5 mm. Kasa e portave dhe kontrakasa prodhohet me llamarinë të zinkuar me spesor 1.5mm. Bravat janë të standarteve europiane dhe të sigurisë më të lartë.

Shërbime

Dyer druri te blinduara
Dyer druri te blinduara
Dyer kryesore per vila
Dyer kryesore per vila
Dyer kryesore te blinduara
Dyer kryesore te blinduara
Dyer me 2 kanata
Dyer me 2 kanata
Dyer sigurie
Dyer sigurie
Dyer te blinduara Italiane
Dyer te blinduara Italiane
Dyer te blinduara me porosi
Dyer te blinduara me porosi
Dyer te blinduara me shumice
Dyer te blinduara me shumice
Dyer te blinduara me xham
Dyer te blinduara me xham
Dyer te blinduara moderne
Dyer te blinduara moderne
Dyer te blinduara ne shitje
Dyer te blinduara ne shitje
Dyer te blinduara per shtepi
Dyer te blinduara per shtepi
Dyer te jashtme per pallate
Dyer te jashtme per pallate
Dyer te jashtme sigurie
Dyer te jashtme sigurie
Fabrike dyersh te blinduara
Fabrike dyersh te blinduara
Fabrike dyersh te jashtme
Fabrike dyersh te jashtme
Montim dyersh te jashtme
Montim dyersh te jashtme
Porta te blinduara
Porta te blinduara
Porta te jashtme te blinduara
Porta te jashtme te blinduara
Prodhim dyersh te blinduara
Prodhim dyersh te blinduara
Dyer ballkoni te blinduara
Dyer ballkoni te blinduara
Dyer blindate te bardha
Dyer blindate te bardha
Dyer te blinduara imitim druri
Dyer te blinduara imitim druri
Dyer te jashtme te blunduara harkore
Dyer te jashtme te blunduara harkore
Dyer te blinduara moderne per hyrje
Dyer te blinduara moderne per hyrje

Historiku

Marisa shpk ka filluar aktivitetin në fillim të viteve 1990, me prodhimin dhe tregtimin e dyerve të blinduara. Kompania Marisa shpk futi produkte në treg me seriozitet dhe cilësi. Duke parë zhvillimin e sektorit të ndërtimit dhe kërkesat e tregut, kompania shumë shpejt adoptoi produktet që nevojiten më shumë, në mënyrë që të garantohej siguria maksimale. Kështu që me kalimin e viteve, Marisa shpk fillloi prodhimin e dyerve te blinduara dhe këto prodhime realizohen në mënyrë mjaft cilësore falë linjave moderne. Misioni kryersor për Marisa shpk është që çdo konsumato të mbetet i kënaqur me produktet e saj.

Punë të kryera

MARISA shpk1519308408
MARISA shpk1519308434
MARISA shpk1553079745
MARISA shpk1553079758
MARISA shpk1553079873
MARISA shpk1553079906
MARISA shpk1553079917
MARISA shpk1553079931
MARISA shpk1585561290
MARISA shpk1585561324
MARISA shpk1585561371
MARISA shpk1585561405