Secondary Adv

IMMERGAS S.p.A.

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

IMMERGAS SpA sot është firma më e madhe në Itali për prodhimin e kaldajave me gaz. Ajo u themelua më 5 shkurt të vitit 1964 në qytezën BRESCELLO (Reggio Emilia).  Immergas prodhon 300.000 artikuj në vit (Kaldaja, Skaldabanjo, Bolitorë, Pompa di Calore, Diellor, etj.), 240.000 prej të cilëve prodhohen në Brescello, nga 600 persona të punësuar, me 130 modele të ndryshëm nëpërmjet 10 linjave prodhimi. Immergas zotëron edhe një uzinë prodhimi në Poprad ( Slovaki ) ku veprohet me 3 linja prodhimi për të realizuar 5 modele, të studiuar për shtetet në zhvillim. Immergas ka sot dhjetë filiale tregtare, në Europë dhe në Kinë. Ata ndodhen në:  ANGLI ( Alpha Term ),  HUNGARI ( Immergas Hungaria kft ), POLONI (Immergas Polska z.o.o. ), TURKI ( Immergas Turkey ), SLOVAKI ( Immergas s.r.o. ), RUMANI ( Immergas Romania), KINE ( Immergas Beijing ), RUSI ( Immergas doo ), GREQI ( Immergas Hellas) dhe BULGARI (Amax Gas ).
 

Immergas sot shet 60% e produkteve të saj jashtë Italisë, me markat tregtare IMMERGAS  dhe  ALPHA HEATING INNOVATION  në 43 shtete, midis të cilëve   Argjentinë, Algjeri, Tunizi, Portugali, Spanjë, Irlandë, Austri, Sloveni, Belgjikë, Rumani, Shqipëri, Çeki, Greqi, Estoni, Ukrainë, Bielorusi, Gjeorgji, Kazakistan, Uzbekistan, Kirgizistan, Jordani, Azerbaixhan, Liban, Palestinë, Izrael, Iran, Zelanda e Re, Australi. Në website www.immergas.com do të gjeni të gjitha informacionet teknikë dhe tregtarë mbi produktet e firmes, në gjuhën italiane dhe angleze.  Ndërsa në website  www.teknidro.it   do të gjeni  informacione teknikë dhe tregtarë mbi produktet Immergas në gjuhën italiane dhe shqipe.

Çfarë ofron

Immergas spa ofron një gamë të gjërë produktesh për NGROHJE dhe FTOHJE,  Aparate dhe KITe të kompletuar si dhe AKSESORE të ndryshëm:

SKALDABANJO me GAZ,
Prodhim ujë sanitar  të menjëhershëm.
Nga 11 lt/min deri në 17 lt/min.

KALDAJA me GAZ, PA Kondensim  
Për Ngrohje dhe Sanitar apo vetëm për Ngrohje.
Fuqi nga 24 kW deri 32 kW.

KALDAJA me GAZ, me KONDENSIM
Për Ngrohje dhe Sanitar apo vetëm për Ngrohje.
Fuqi nga 24 kW deri 900 kW.

Aparate të KOMBINUAR:
Kaldaja që punojnë bashkë me impiante Diellorë, Pompe di Calore, etj.

-CHILLER – POMPA di CALORE, modele të ndryshëm:
-AUDAX – Pompa di Calore Ajër/Ujë, INVERTER, nga 6 deri 21 kW
-MAGIS PRO ErP – Pompa di Calore të splituar, Ajër/Ujë, INVERTER, nga 5 deri 10 kW.
-MAGIS COMBO – Pompa di Calore të splituar, Ajër/Ujë, INVERTER,  PLUS Kaldaje me gaz, nga 5 deri 10 kW.
-RAPAX – Skaldabanjo me Pompa di Calore

FAN COIL  hidronikë
HYDRO FS, fan coile në  tokë
IDRO SPLIT, fan coile në mur
HYDRO IN,  fan coile inkaso

IMPIANTE  DIELLORE TERMIKE
Komponente të ndryshëm: pasqyra të sheshta apo me tuba, Bolitorë, çentralina diellore, grupe qarkullimi, aksesorë, profile, rakorderi, etj.
KITe të gatshëm - me bolitor 200, 300, 500 litra.Për informacione të tjerë dhe për të shkarkuar katalogë shikoni websitet :
www.immergas.com   file në italisht dhe anglisht
www.teknidro.it           file në italisht dhe shqip

Shërbime

Skaldabanjo
Skaldabanjo
Kaldaja Konvencionale
Kaldaja Konvencionale
Kaldaja me Kondensim
Kaldaja me Kondensim
Kaldaja me Kondensim
Kaldaja me Kondensim
AKSESORE  Kaldaja
AKSESORE Kaldaja
Kontroll e Kronotermostat
Kontroll e Kronotermostat
Kontroll e Kronotermostat
Kontroll e Kronotermostat
Kontroll
Kontroll
Kontroll  me Smartphone
Kontroll me Smartphone
KITe per zona
KITe per zona
Shkarkim tymra
Shkarkim tymra
Aksesore
Aksesore
Kaldaja ne Bateri
Kaldaja ne Bateri
Rregulator Bateri kaldaja
Rregulator Bateri kaldaja
Pompa di Calore te splituar me Kaldaje
Pompa di Calore te splituar me Kaldaje
Pompa di Calore te splituar
Pompa di Calore te splituar
Stokim horizontal
Stokim horizontal
Stokim vertikal
Stokim vertikal
Stokim vertikal
Stokim vertikal
Gestore Sistema
Gestore Sistema
KITe per zona
KITe per zona
Aparate  te Kombinuar Kaldaje me diellor
Aparate te Kombinuar Kaldaje me diellor
Bolitor UB INOX
Bolitor UB INOX
Fan Coil
Fan Coil
Termostat modulues
Termostat modulues
UB INOX solar
UB INOX solar
Bolitore Inoxstor
Bolitore Inoxstor
Bolitore  U  B
Bolitore U B
KITe diellore 200 - 300 e 500 lt
KITe diellore 200 - 300 e 500 lt
Valvule termostatike
Valvule termostatike
Aparate diellore
Aparate diellore
POMPE diellore
POMPE diellore
Centraline diellore
Centraline diellore
Rezistence elektrike
Rezistence elektrike

Immergas ne Shqiperi

Produktet IMMERGAS  sot importohen dhe shperndahen ne Shqiperi nga firmat:

* Mundija Grup shpk, SHKODER

 

* CARA 08 shpk, TIRANE.

 

Firmat importuese  perveç shitjes ofrojnë edhe shërbime të tjerë si:  instalim, mirembajtje, riparime  per aparatet IMMERGAS:  KALDAJA, POMPA di CALORE,  FAN COIL, impiante DIELLORE.  

Deshironi të bashkëpunoni me firmën IMMERGAS SpA ?  për shitjen apo instalimin e Kaldajave, Chillerave, Fan Coileve  dhe impianteve Diellorë . 

Na shkruani, edhe në shqip, në  sales-export@immergas.com