Secondary Adv

SALAJ Metal

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

SALAJ Metal është njeëkompani e profesionalizuar në punimet metalike. Kompania jonë operon prej 13 vitesh në tregun shqiptar. Kërkesat e klientit janë gjithmonë prioriteti ynë, stafi jonë i përkushtuar është gjthmonë në dispozicion për tu pershtatur me kërkesat e gjithsecilit prej jush, duke ju ofruar cilësinë, besimin dhe korrektësinë.

Çfarë ofron

SALAJ Metal ofron nga punime të ndryshme hekuri, konstruksione metalike, struktura të vecanta metalike, bedona shtrimi me konstruksion metalik, ndarje kati me metal, veshje të ndryshme llamarine, punime metalike dekorative, ndarje ambjentesh, shkallë hekuri, kangjella, parmakë, dyer hekuri me porosi, karrige, tavolina, dritare etj. Prodhim montim të konstruksioneve metalike duke bashkëpunuar gjithmonë me më të mirët e metalit në treg.

Shërbime

Bedan per lokale
Bedan per lokale
Kangjella per shkalle pallati
Kangjella per shkalle pallati
Kangjella per ambjente te jashtme
Kangjella per ambjente te jashtme
Kangjella rrethuese per ballkon
Kangjella rrethuese per ballkon
Konstruksione metalike per lokale
Konstruksione metalike per lokale
Ndarje ambjentesh me strukture metalike
Ndarje ambjentesh me strukture metalike
Ndarje kati me konstruksion metalik
Ndarje kati me konstruksion metalik
Punime hekuri dekorative per shtepi
Punime hekuri dekorative per shtepi
Zgara metalike per tavan
Zgara metalike per tavan
Punime llamarine
Punime llamarine
Panele sanduic me konstruksion metalik
Panele sanduic me konstruksion metalik
Ulluqe me porosi
Ulluqe me porosi
Konstruksion per lavazh
Konstruksion per lavazh
Cati me konstruksion metalik dhe tjegull
Cati me konstruksion metalik dhe tjegull
Konstruksion per mbajtje catie
Konstruksion per mbajtje catie
Punime dekorative hekuri sipas porosise
Punime dekorative hekuri sipas porosise
Porta hekuri moderne
Porta hekuri moderne
Porta hekuri kryesore
Porta hekuri kryesore
Porta hekuri me porosi
Porta hekuri me porosi
Konstruksion metalik me polikarbonat
Konstruksion metalik me polikarbonat
Kangjella me model mozaik
Kangjella me model mozaik
Punim kangjella hekuri dekorative me ngjyre te bardhe
Punim kangjella hekuri dekorative me ngjyre te bardhe

Punë të kryera

Kompleksi Kika (kangjellat)
Kompleksi Kika (kangjellat)
Zyrat e Osshe Kashar (ndarje kati me metal)
Zyrat e Osshe Kashar (ndarje kati me metal)
Xhamia e Beratit(ndarje kati me metal)
Xhamia e Beratit(ndarje kati me metal)
Shkolla Sotir Gura Korce (shkallet metalike)
Shkolla Sotir Gura Korce (shkallet metalike)
Spitali i Vlores(konstruksionet metalike)
Spitali i Vlores(konstruksionet metalike)
Spitali i Peshkopise (konstruksionet metalike)
Spitali i Peshkopise (konstruksionet metalike)
Mister Chicken Bllok (kangjellat)
Mister Chicken Bllok (kangjellat)
Kullat e kompleksit Malajzian (kangjellat)
Kullat e kompleksit Malajzian (kangjellat)
Proper Pizza Tirane
Proper Pizza Tirane
SALAJ Metal1525095569
Punime hekuri me kub metalik per ndricim
Punime hekuri me kub metalik per ndricim
Porta klasike
Porta klasike
Dyer te jashtme me hekur dhe xham
Dyer te jashtme me hekur dhe xham
Porta per rrethim vilash
Porta per rrethim vilash
Lisharese hekuri per lokale
Lisharese hekuri per lokale
Porta hekuri sipas porosise
Porta hekuri sipas porosise
Struktura hekuri per ndricim
Struktura hekuri per ndricim
Kangjell me rrjete metalike
Kangjell me rrjete metalike
Kangjell shkallesh
Kangjell shkallesh
Kangjella ballkonesh IBN shpk Laprake
Kangjella ballkonesh IBN shpk Laprake
Kangjella shkallesh
Kangjella shkallesh
Konstruksin metalik
Konstruksin metalik
Porta hekuri per vila
Porta hekuri per vila
Raft metalik
Raft metalik
Shkalle metalike me dru
Shkalle metalike me dru
Tavoline hekuri me xham
Tavoline hekuri me xham
Porte metalike me derrase dekorative
Porte metalike me derrase dekorative
Kangjella te jashtme, zyrat e reja Arkon Studio
Kangjella te jashtme, zyrat e reja Arkon Studio
Tavan me dekor hekuri
Tavan me dekor hekuri
Punim hekuri per porte te jashtme
Punim hekuri per porte te jashtme
Porte hekuri grile
Porte hekuri grile
Banak metalik
Banak metalik
Parmak per shkall
Parmak per shkall
Punime hekuri per tavane
Punime hekuri per tavane
Punime me rrjet per tavane
Punime me rrjet per tavane
Veshje muri me llamarin te levizshme
Veshje muri me llamarin te levizshme