Secondary Adv

Ficom & Partners

 

Përshkrimi

Ficom & Partners është një kompani tregtare dhe shërbimi e cila operon në Shqipëri. Kompania jonë është regjistruar në 2016. Që nga moment i themelimit Ficom ka ndihmuar prodhuesit e ndryshëm të cilët duan të importojnë apo të eksportojnë produktet e tyre në Shqipëri. Për të krijuar një urë lidhëse midis prodhuesve të huaj dhe klientëve  në Shqipëri, ne si Ficom & Partners i ofrojmë një shërbim cilësor të gjithë bashkëpuntorve nëpërmjet një stafi me eksperiencë dhe profesionalizëm të lartë. FICOM është prezent në qytetet Tiranë, Fier, Sarandë, Shkodër, Durrës.

Shërbime

Trare celiku IPE, UPN
Trare celiku IPE, UPN
Panele sandwich
Panele sandwich
Panele sanduich per mbulim kapanoni
Panele sanduich per mbulim kapanoni
Panele sanduic per izolim
Panele sanduic per izolim
Llamarina te zeza
Llamarina te zeza
Aksesore per panele sanduich
Aksesore per panele sanduich
Tuba gize
Tuba gize
Tuba dhe Rakorderi celiku
Tuba dhe Rakorderi celiku
Trare celiku HEA, HEB
Trare celiku HEA, HEB
Sisteme ventilimi per magazina
Sisteme ventilimi per magazina
Sisteme ndricimi per magazina
Sisteme ndricimi per magazina
Barriera rruge
Barriera rruge
Profile celiku katrore, drejtkendore, rrethore
Profile celiku katrore, drejtkendore, rrethore
Dritare automatike per cati
Dritare automatike per cati
Polikarbonat per cati
Polikarbonat per cati
Llamarina catiash
Llamarina catiash
Llamarina alumini dhe te galvanizuara
Llamarina alumini dhe te galvanizuara
Dhoma frifgoriferike me panele sandwich
Dhoma frifgoriferike me panele sandwich
Barriera mbrojtese te dyfishta
Barriera mbrojtese te dyfishta
Furnizim me trare celiku
Furnizim me trare celiku
Furnizime me profile celiku
Furnizime me profile celiku
Furnizim me polikarbonat
Furnizim me polikarbonat
Furnizim me panele sanduic
Furnizim me panele sanduic
Fasada me policarbonat
Fasada me policarbonat
Veshje catie me panele sandwich
Veshje catie me panele sandwich

Katalogu

Katalog Ficom & Partners
Katalog Ficom & Partners
Katalog Ficom & Partners
Katalog Ficom & Partners
Katalog Ficom & Partners
Katalog Ficom & Partners
Katalog Ficom & Partners
Katalog Ficom & Partners
Katalog Ficom & Partners

Punë të kryera

FICOM1498728283
FICOM1498728283
FICOM1498728289
FICOM1498728289
FICOM1498728296
FICOM1498728296
FICOM1498728306
FICOM1498728306
FICOM1498728315
FICOM1498728315
FICOM1498728323
FICOM1498728323
FICOM1498728331
FICOM1498728331
FICOM1498728374
FICOM1498728374
FICOM1498728383
FICOM1498728383
Anoria
Anoria
Arena kombetare
Arena kombetare
Erogert 3
Erogert 3
Feramenta Shahini
Feramenta Shahini
Grimer
Grimer
Kivo
Kivo
Lushnje
Lushnje
Pasticeri Dajana
Pasticeri Dajana
Stone
Stone
Tap Vithkuq-Korce
Tap Vithkuq-Korce
Vip Saloti
Vip Saloti
Pipe western Macedonia
Pipe western Macedonia
Project Stavros Njarchos
Project Stavros Njarchos
Qtu
Qtu

Partnere

ficom-partners-4ficom-partners-8ficom-partners-9ficom-partners-7ficom-partners-6ficom-partners-5ficom-partners-3ficom-partners-1Riverclacks

Kliente

Video

 
 
 
View this post on Instagram

Jastëkët mbrojtes janë krijuar për të absorbuar gradualisht energjinë kinetike të një automjeti gjate impaktit dhe për ta sjellë atë në një ndalesë të kontrolluar brenda një distancë të pranueshme. Këto jastëk përdoren për të mbrojtur automjetet gjate impaktit nga goditja e objekteve të ngurtë, të tilla si shufra dhe bordura të vendosura në vendet e daljes nga rrugë apo autostradat. ------------------------------------------------------------------- Crash cushions are designed to gradually absorb the kinetic energy of an impacting vehicle and bring it to a controlled stop within an acceptable distance while maintaining a limited amount of deceleration on the occupants. These cushions are used to protect errant vehicles from hitting rigid objects, such as poles and barriers located at exit locations on roads. FICOM & Partners Official Partner of Industrias Duero for Balkans #albania #spain #partners #balkan #crashcushion #construction #safetybarrier #safetyfirst #guardrail #roads #highway #infrastructure

A post shared by Ficom (@ficom_partners) on

 
 
 
View this post on Instagram

Llamarina të ndryshme nga Elastron, një nga kompanitë më të mëdha të produkteve të çelikut dhe llamarinave në Greqi. Produktet janë të çertifikuara sipas Standarteve Europiane. ---------------------------------------------------------------------------- Different Heavy Plates from Elastron, one of the largest steel and sheets products companies in Greece. The products of Elastron are certified according to the European Standarts. FiCOM & Partners, official partner of Elastron for Ballkans. #FiCOM #Elastron #Albania #Greece #Balkans #manufactures #design #industry #construction #agriculture #steelproducts #sheets #heavyplates #chequeredplate #diamondplate #steelplates #europeanstandarts #contractors #engineering #buildings #partnerships

A post shared by Ficom (@ficom_partners) on

 
 
 
View this post on Instagram

Llamarina të ndryshme nga Elastron, një nga kompanitë më të mëdha të produkteve të çelikut dhe llamarinave në Greqi. Produktet janë të çertifikuara sipas Standarteve Europiane. ---------------------------------------------------------------------------- Different Heavy Plates from Elastron, one of the largest steel and sheets products companies in Greece. The products of Elastron are certified according to the European Standarts. FiCOM & Partners, official partner of Elastron for Ballkans. #FiCOM #Elastron #Albania #Greece #Balkans #manufactures #design #industry #construction #agriculture #steelproducts #sheets #heavyplates #chequeredplate #diamondplate #steelplates #europeanstandarts #contractors #engineering #buildings #partnerships

A post shared by Ficom (@ficom_partners) on