Secondary Adv

NEA 08

 

Përshkrimi

Për ata që e cmojnë kohën dhe nuk mund t`ja lejojnë vetes ta shpërdorojnë atë, për ata të cilët duan të mos provojnë stresin që sjellin kokëcarjet në kantjerin e ndërtimit duke humbur kohë të cmuar dhe stres pafund, N.E.A-08 Shpk ofron paketën e punimeve të ndertimit Celësa në dorë. Ne marrim përsipër të mos ju privojmë nga koha juaj duke ju ofruar shërbime të cilësisë së lartë. Kompania ofron duke filluar nga demontime të ndryshme  për të cilat objekti ka nevojë për të ndryshuar pamjen dhe krijuar imazhe të reja deri në përfundimin e punimeve sipas kërkesave dhe gustove të kësaj kategorie njerëzish për të cilët koha është e cmuar.


Instalimet elektrike dhe hidraulike ofrohen nga stafi ynë profesional duke ndërthurur dhe bashkërenditur  procese delikate për të cilat teknikët e kompanisë  janë  gjithnjë  të pranishëm në mbikqyrjen e mbarëvajtjes së punimeve. Strukturat e  ndryshme metalike janë një armë e fortë e kompanisë duke sjellë nga punimet dekorative të hekurit si kangjella, tavolina, karrike etj, deri në strukturat e mëdha metalike si ndërtesat industriale, kapanone, struktura të mëdha mbulimi objektesh si cati ,soleta metalike etj.


Një proces shumë i rëndësishëm të cilit kompania i ofron kujdes të vecantë është ai i izolimeve hidrike dhe termike. Duke ofruar sisteme nga më të thjeshtat deri në ato më të ndërlikuarat, izolimet tona hidrike vijnë me një garanci të gjatë duke ofruar materiale  shume cilësore dhe punëtori me shumë eksperiencë.

Punimet në objektet të cilat na besohen, finalizohen gjithnjë me mobilerinë e prodhuar prej nesh në një ndërtesë prej 1500 m2 duke sjellë finesën dhe elegancën për të cilat klientela jonë na ngarkon me përgjegjesi. Ne premtojmë se bashkepunimi me këtë shoqëri prestigjoze në tregun shqiptar, do jetë zgjedhja juaj më e mirë.

Çfarë ofron

Kompania ofron paketën *CELSA NE DORE* ku përfshihen:

1. Sistemet e thata

2. Fasada termike

3. Konstruksione metalike

4. Lyerje të ndryshme

5. Parkete

6. Sisteme hidrike dhe elektrike

7. Sisteme hidraulike

8. Izolime termike të brendshme

9. Punime elektrike

10. Punime fasada termike

11. Punime hekuri

12. Punime marangozerie e deri në finiturën e fundit të mobilerisë

Gjithashtu, kompania ka ofruar në treg trendin më te ri të ndërtesave të banimit me sisteme të thata. Për me shume info vizitoni faqen tonë të webit www.vilaime.com.

 

Shërbime

Laminat AC5 rezistent ndaj ujit (AQUASTOP)
Laminat AC5 rezistent ndaj ujit (AQUASTOP)
Parket kunder lageshtires
Parket kunder lageshtires
Parket laminat AC5 KL33 14mm
Parket laminat AC5 KL33 14mm
Parket laminat per salla konferencash
Parket laminat per salla konferencash
Parket laminat per lokale
Parket laminat per lokale
Parket laminat per ambiente komercale
Parket laminat per ambiente komercale
Parket laminat AC 4
Parket laminat AC 4
Parket laminat per hotele AC5 KL 33
Parket laminat per hotele AC5 KL 33
Parkete druri masiv
Parkete druri masiv
Parkete rezistent ndaj gervishtjeve
Parkete rezistent ndaj gervishtjeve
Parkete laminat KRONO SWISS
Parkete laminat KRONO SWISS
Parkete laminat per ambjente sportive AC5 KL33
Parkete laminat per ambjente sportive AC5 KL33
Parkete zviceriane
Parkete zviceriane
Parkete laminate per apartamente, vila
Parkete laminate per apartamente, vila
Plintuesa mdf per parket
Plintuesa mdf per parket
Montim dhe shtrim parketi
Montim dhe shtrim parketi
Aksesore bashkues per parket
Aksesore bashkues per parket
Panele akustike per veshje muri
Panele akustike per veshje muri
Panele per izolim akustik ne mure
Panele per izolim akustik ne mure
Panele akustike per poligone qitje
Panele akustike per poligone qitje
Arredim komplet per lokale
Arredim komplet per lokale
Fasada termike per vila
Fasada termike per vila
Fasade e termoizoluar per shtepi
Fasade e termoizoluar per shtepi
Sisteme te thata per fasada
Sisteme te thata per fasada
Punime per fasada termike
Punime per fasada termike
Punime marangozerie
Punime marangozerie
Prodhime druri
Prodhime druri
Mobilje per ambjente te jashtme
Mobilje per ambjente te jashtme
Mobilim per dhome femijesh
Mobilim per dhome femijesh
Mobilim kuzhinash gatimi
Mobilim kuzhinash gatimi

Punë të kryera

Izolim termik fasade
Izolim termik fasade
Fasade termike Vlore
Fasade termike Vlore
Fasada termike Tepelene
Fasada termike Tepelene
Fasade termike per vile, Korce
Fasade termike per vile, Korce
Izolim me lesh guri, Peqin
Izolim me lesh guri, Peqin
Fasade termike shtepi private, Lac
Fasade termike shtepi private, Lac
Termoizolim fasade Fush-Kruje
Termoizolim fasade Fush-Kruje
Termoizolim banese Sauk
Termoizolim banese Sauk
Ndertim vile Sauk
Ndertim vile Sauk
Ndertim shtepie private
Ndertim shtepie private
Ndertim vile me celesa ne dore
Ndertim vile me celesa ne dore
Instalime te pergjithshme Vodafone
Instalime te pergjithshme Vodafone
Fabrike Dural
Fabrike Dural
Ndricim dyqani, Vodafone
Ndricim dyqani, Vodafone
Mobilim kuzhinash gatimi
Mobilim kuzhinash gatimi
Arredim lokalesh
Arredim lokalesh
Mobilim zyrash
Mobilim zyrash
Mobilim per dhome femijesh
Mobilim per dhome femijesh

Partnere

swisskronodivine-parquet