Secondary Adv

Albpastrim

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Albpastrim themeluar në vitin 2011 në Tiranë, sjell inovacion në mënyrat e pastrimit dhe të mirëmbajtjes të ambjenteve të brendshme dhe të jashtme, pastrimit të fasadës dhe nevoja të tjera pastrimi. Larmishmëria dhe cilësia e produkteve ECO-Friendly janë pikë e fortë në punën e tyre, solucionet e përdorura janë të padëmshme për ambientin.

 

MISIONI
Duke shfrytëzuar çdo burim tonin ne sjellim produktin dhe shërbimin në mënyrën më të mirë t`u rritur vazhdimisht në një treg konkurues. Zhvillojmë stategjinë tonë të mirëmenduar me kujdes, duke realizuar pritshmëritë dhe projektet Unike.

 

VIZIONI
Vizioni i Albpastrim është per një rritje të vazhdueshme në tregun kombëtar duke ofruar standart, me një gamë të gjerë produktesh dhe sherbimesh të cilat karakterizohen nga fleksibiliteti, siguria dhe cilësia. Duke studiuar gjithnjë kërkesën e tregut, trendin dhe risinë, përshtatemi me çdo kërkesë konsumatori dhe klienti për t'ju fuqizuar ju dhe veten. Të tejkalojmë pritshmëritë dhe te kontribuojmë në zhvillimin e komunitetit përreth dhe shoqërisë në tërësi, është në thelbin e punës sonë të përditshme.

 

Çfarë ofron

Mirembajtje mujore

Ofrojme mirembajtje mujore për: Banka, Zyra, Spitale, Klinika, Stadiume, Qendra Tregtare,Universitete, shkolla, kopshte,Vila, Resorte

Ekipi i sanitareve tona ne dispozicionin tuaj me orare sipas kerkesave

Ne ofrojme sherbimin e pastrimit ditor javor & mujor per ambientet tuaja.

Ekipi I Albastrim kujdeset qe sherbimi I pastrimit te jete ne perputhje me standartet europiane te cilat siguojne cilesine me te larte te mundeshme. Ju investoni ne biznesin tuaj,ne investojme ne mirembajtjen e tij.

 

Pastrime gjenerale

Pastrimet gjenerale i ndajme ne pastrime gjenerale te mirembajtjes dhe pastrime gjenerale pas ndertimit.

Pastrim dyshemeje ne te thate

Largimi i pluhurave nga te gjitha objektet dhe ne lartesi

Larjen e te gjitha dyshemeve (larje e lagesht e thate dhe me makineri)

Pastrimi nga pluhurat dhe shkelqim i objekteve te drunjta

Pastrimi i tualeteve sanitarizimi dhe shkelqimi i elementeve te porcelanit dhe te inoksit

Pastrimi i xhamave, dyerve, tavolinave, pasqyrave etj

Pastrimi i kolltuqeve karrigeve

 

Pastrim fasade

Fasada e ndërtesës suaj është e ekspozuar ndaj ndryshimeve te mjedisit dhe motit, të tilla si shiu, pluhuri, ndotja etj. Pastrimi i rregullt dhe mirëmbajtja është e rëndësishme në mënyrë që të rrisë jetëgjatësinë e materialeve të ndërtimit dhe për të ruajtur vlerën e pronës.

KOMPANIA ALBPASTRIM KRYEN:

Pastrime fasade

Pastrim fasade me vinc

Pastrim fasade alukobandi

 

Pastrim tapicerie

Pastrimi profesional I tapicerive realizohet me dy metoda të pastrimit pastrim tapicerie me avull dhe me makineri dhe shkume.

Pastrim moketi

Pastrim kolltuqesh lekure dhe cope

Pastrim dhe higjenizim dysheku

Pastrim tapetesh sintetik

Pastrim tapetesh pvc

Pastrim moketesh speciale

Pastrim tapetesh oriental

Pastrim dhe larje tapeti modern Pastrim dhe larje tapetesh shtëpiak

Pastrim dhe larje tapetesh për zyra

Pastrim dhe larje tapeti klasik

Pastrim dhe larje rrugicash

Pastrim dhe larje parket / parquet

Pastrim dhe larje moketi me fibra sintetike Pastrim dhe larje tapeti me fibra natyrale

 

Sherbim DDD

Sherbim 3D (Dezinfektimi, Dezinsektimi, Deratizimi)

Qëllimi nëpërmjet ofrimit të shërbimit DDD është zvogëlimi i probabilitetit të shfaqjes së insekteve të dëmshme, mundësimi i reagimit adekuat në rastet e shfaqjes se tyre, sigurimi i mbajtjes nën kontroll në mënyrë efektive, eliminimi i rreziqeve për shëndetin e individëve dhe sigurinë e mjedisit.

 

Shërbimet për hapësira të gjelbërta

Albpastrim kryen mir?mbajtje te Hapësirave t? Blerta p?r ambientet e tuaja private si dhe për hap?sirat e gjelb?rta n? ambiente publike : Dyqane, Zyra, Qendra tregtare, Shkolla ,Universitete etj. Kopshtaret tan? do t? kujdesen p?r ambientet tuaja t? gjelb?rta me mir?mbajtje periodike fal? abonimeve t? ndryshme q? ofrojmë 

 

Shërbime

Pastrime fasade me vinc
Pastrime fasade me vinc
Pastrim gjeneral per shtepi
Pastrim gjeneral per shtepi
Pastrim i tualeteve dhe sanitarizim i pajisjeve te inoxit
Pastrim i tualeteve dhe sanitarizim i pajisjeve te inoxit
Pastrim fasadash te jashtme
Pastrim fasadash te jashtme
Pastrim per hotele dhe restorante
Pastrim per hotele dhe restorante
Pastrim i pergjithshem per qendra tregtare
Pastrim i pergjithshem per qendra tregtare
Pastrim per spitale dhe klinika
Pastrim per spitale dhe klinika
Pastrim stadiumesh, ambjentesh sportive
Pastrim stadiumesh, ambjentesh sportive
Pastrim per universitete, shkolla dhe kopshte
Pastrim per universitete, shkolla dhe kopshte
Pastrim per vila private, resorte
Pastrim per vila private, resorte
Pastrim ne shtepi
Pastrim ne shtepi
Pastrime zyrash
Pastrime zyrash
Larje tapicerie, tapete, mokete,parkete
Larje tapicerie, tapete, mokete,parkete
Sherbime pastrimi per zyra
Sherbime pastrimi per zyra
Pastrime gjenerale kolltuqesh lekure dhe cope
Pastrime gjenerale kolltuqesh lekure dhe cope
Sherbime pastrimi per institucione
Sherbime pastrimi per institucione
Mirembajtje mujore per ambjente biznesi dhe banka
Mirembajtje mujore per ambjente biznesi dhe banka
Sherbime pastrimi te pergjithshme
Sherbime pastrimi te pergjithshme
Pastrim i pergjithshem per ambjente
Pastrim i pergjithshem per ambjente
Sherbime rodenticide per deratizim ambjenti
Sherbime rodenticide per deratizim ambjenti
Sherbime DDD
Sherbime DDD
Sherbime dezinfektimi
Sherbime dezinfektimi
Sherbime Dezinsektimi, Deratizimi
Sherbime Dezinsektimi, Deratizimi
Pastrim gjeneral dezifektimi i fabrikave
Pastrim gjeneral dezifektimi i fabrikave
Pastrim fasade me kosh
Pastrim fasade me kosh
Pastrim fasade alukobandi
Pastrim fasade alukobandi
Dezifektim zyre, paisje me certifikat
Dezifektim zyre, paisje me certifikat
Dezifektim profesional me certifikat
Dezifektim profesional me certifikat
Dezifektim ambjentesh
Dezifektim ambjentesh
Mirembatje druresh shkurre dekorative
Mirembatje druresh shkurre dekorative

Historiku

2011- Per te here te pare ne Shqiperi nje kompani pastrimi me struktura profesionale.Fillesat e Albpastrim jane si nje kompani e vogel pastrimi me ne qender mirembajtjen e  Administrimin e hapesirave te perbashketa palate apo godina te ndryshme me moton : Mirë  –Administrimi ka në  thelb transparencën! Bashkepunim  me Bashkine e Tiranes per administrimin e mbi 15 godinave banimi .

 

2012- Bashkepunim me disa nga partneret me rendesishem ne Tirane si:Epoka University UET,  Beder University,    ETC,   Unioni shqiptar  etj

 

2013- Kompania zgjeron gamen e sherbimeve te saj .Per te plotesuar cdo nevoje te biznesit dhe individeve sjellim sherbimin e   shitjeve te produkteve te pastrimit dhe materialeve te konsumit , Investohet ne makineri dhe ne trajnime profesionale te stafit .Me vite eksperiencë  kompania  mori zhvillim të  vrullshëm. Klientët filluan dita ditës te shtoheshin dhe sigurisht stafi e cila   ështe vlera më  e madhe e nje kompanie të  sukseshme po rritej dita dites.

 

2014- U beme distributor te markes me te njohur  per sa I perket materialeve te pastrimit Vileda Profesional.Sigurisht  qe për objektet që  ne administronim duheshin produkte profesionale në  mënyrë  që  pastrimi të  ishte sa me professional ndaj shum shpejt pas Vileda Profesional  po ne kete vit  nisem bashkepunimin me kompaninë   Dr Schnell e cila ë shtë  një  ndër  markat me të  mira ne Gjermani persa I përket produkteve të   pastrimit,disifektanteve dhe një  shumëllojshmëri produktesh. Se bashku ndërtuam nje vision te ri ,rritem nje kulture te re ne mirembajtjen dhe pastrimin ne vend, u certifikuam me standarted më të larta të menaxhimit.

 

2015- Zgjerojme fushen e veprimtarise duke ofruar sherbim per hotelerine me partner te medhenj si Rogner Hotel ,Diplomat Hotel,Continental pjese e Kastati group. Behmei pjese e  AmCham (American Chamber of Commerce in Albania) , bashkëpunim I ri  me kompanine Mars Tissue e cila është  me qëndër në  Greqi dhe tek ne sjell ,materialet e konsumit. Nga një  kompani Administrimi ne kaluam ne nje kompani te madhe pastrimi dhe sigurisht dhe distributor produktesh te markave me te njohura.

 

2016- Investuam  ne ate qe eshte me e rendesishmja, kapaciteti njerezore. Me mbi 100 punonjes ofrojme sherbim per me shum se 300 biznese .Realizuam  trajnime stafi nga Vileda Profesional,Trajnime ne finance dhe menaxhim biznes nga Amcham.U shtuan ne  portofolin tone partnere te rendesishem duke u perfshire ne fusha te tjera, Rolling Hills, Stadiumi Loro Boroci, Megatek etj.

 

2017–Risi Akademia e pastrimit ,Kurse profesionale, konsulence, projekte ne bashkepunim me institucione nderkombetare.Firmosja e 7 parimeve  te Fuqezimit te gruas UN WOMEN (United Nations Entity Gender Equality and the Empowerment of Women.Bashkepunim I ri me Albetelekom ne te gjith pikat e shitjes ne Shqiperi

Punë të kryera

Larje dhe pastrim per  fasada xhami
Larje dhe pastrim per fasada xhami
Pastrim per dhoma hoteli
Pastrim per dhoma hoteli
Pastrim per ndertese shumekateshe
Pastrim per ndertese shumekateshe
Pastrime per mokete ne ekspozita
Pastrime per mokete ne ekspozita
Patrime ne salle restoranti
Patrime ne salle restoranti
Punime pastrimi ne salla sportive
Punime pastrimi ne salla sportive
Pastrim ne Flower Hotel
Pastrim ne Flower Hotel
Pastrim vile ne Durres
Pastrim vile ne Durres
Pastrim ne qender argetimi per femije
Pastrim ne qender argetimi per femije
Pastrim fasade per Deutsch Color
Pastrim fasade per Deutsch Color
Dizifektim Tregu Ushqimor Tirane
Dizifektim Tregu Ushqimor Tirane
Dezinfektim Birra Peja
Dezinfektim Birra Peja
Dezifektim, higjenizim Abiesse shpk
Dezifektim, higjenizim Abiesse shpk
Dezifektim fabrike, Dea Print
Dezifektim fabrike, Dea Print
Dezifektim Bami shpk
Dezifektim Bami shpk

Partnere

albpastrim-partnere-1albpastrim-partnere-2albpastrim-partnere-3albpastrim-partnere-4albpastrim-partnere-5albpastrim-partnere-6

Klientet

Certifikata