Secondary Adv

PLASTICA ALFA S.r.l

 

Përshkrimi

Shoqëria PLASTICA ALFA S.r.l. u themelua në vitin 1975 me objekt projektimin dhe realizimin e projekteve për vaditje si dhe prodhimin e artikujve për vaditje. Gjatë jetës së saj 42 vjeçare, nga viti 1975 deri sot, Plastica Alfa ka shtuar shumë artikuj të tjerë në fushën e vaditjes, rakorderive për tuba polietileni dhe artikuj për termo hidraulikën.

Foto Majtas - Pamje të fabrikës në fushën bujqësore siciliane e mbjellë me drithëra, portokalle dhe limona sot. Foto Djathtas-Plastica Alfa ka ruajtur gjithmonë profilin familjar të saj. Pronari me dy të bijat.

Ekspozita e firmës në panairin Mostra Convegno Expocomfort në Milano. Panairi i ardhshëm: 13 – 16 MARS 2018. JU MIREPRESIM !! Sot firma eksporton në 80 shtete të botës, prej 10 vjet edhe në Shqipëri, dhe merr pjesë në Panairet më të rëndësishëm të Botës . Eshtë e pajisur me të gjitha çertifikatat e nevojshëm për artikujt që prodhon. Në web site www.plasticalfa.it mund të gjeni informacione teknike dhe tregtare mbi produktet e saj. Zyrat teknike të firmës janë gjithmonë në dispozicion për sqarime teknike.

Reparti i prodhimit të kallëpeve, aktivitet i brendshëm të firmës, të nevojshëm për stampimin e produkteve.

 

GAMA e PRODUKTEVE
Firma prodhon një gamë të gjërë artikujsh, në vijim pasqyrohen produktet kryesorë.

TUBA dhe RAKORDERI PPRandom për instalime hidraulike të brendshëm dhe të jashtëm.

• Tuba me një shtresë

• Tuba multistrato FASER
• Tuba multistrato FASER UV për installime të jashtme. Diam 20 – 160 mm.

 

 


Sistem me tuba FASER dhe rakorde prej PP-RCT për Impiante zjarrfikës me sprucatore.

 

 


Tuba Multistrato PEX-AL-PEX per instalime sanitare.

• Tuba nudo
• Tuba të kojbentuar për sanitar

• Tuba me mbrojtje tub korugato
• Ngjyra: të BARDHE, të KUQ dhe BLU

 

Tuba Multistrato PEX-AL-PEX për impiante KONDICIONIMI

 

 

Tuba Multistrato PEX-AL-PEX për impiante GAZI. Tuba nudo apo me mbrojtje tub KORUGATO RAKORDERI përkatëse.

 

KAVALOTA per tuba POLIETILENI
• Me 1 apo 2 dalje
• Të thjeshta apo të përforcuar

• Me dalje me rakorde kompresioni
• Rakorde të filetuar Polipropileni

 

 

Rakorderi me kompresion për tuba. PE. BLUE LINE PLUS, BLUE LINE dhe BLACK LINE. Diam 20 – 110 mm.

 

FILTRA UJI
• Filtra HIDROCIKLONE për pastrimin e RERES në impiante uji për

bujqësi, industri dhe ujësjellës.

• Filtra me rrjetë
• Filtra me disqe
• Grupe filtrimi
• Filtra metallike
• Filtra me kuarcite

 

Rakorde me ELEKTROFUZION dhe me SALDIMKoke me kokë. Fasheta dhe KAVALOTA. Diam nga 20 deri 1.200 mm

 

Tuba MULTYPEX për instalime sanitare, me apo pa mbrojtje tub KORUGATO. Diam 16, 20, 25 dhe 32 mm. Tuba MULTYPEX EVO për impiante. Ngrohje / Ftohje në DYSHEME. Diam 16, 20, 25 dhe 32 mm.

 

VALVULA me SFERE prej PE apo PP
Valvula me Sfere dore, nga ½ ” deri 4”
Valvula me FLANXHE, nga ½ ” deri 4 ”
Valvula për temperatura nën zero, nga 1/2 ” deri 4 ”

Valvula për SALDIM, daim 20 – 63 mm

Valvula me rakorde KOMPRESIONI, diam 20 – 63 mm edhe me rakorde të filetuar deri 4 ”

Rubineta me fileto apo Portagomma, nga ½ ” deri 1 ”
Rubineta me rakorde me Kompresion
Valvula me tre vie
VALVULA per INDUSTRI dhe produkte KIMIKE

 

PUSETA
Puseta të thjeshta,

Puseta për matësa

Puseta me valvule kundër akullit

 

ARTIKUJ per VADITJE dhe KOPSHTARI
 Valvula me sfrerë për vaditje

 Valvula tip Cilinder
 Vaditje me PIKUES
 Rakorde për linja me pikim

 Rakorde të shpejta Alfa Quick

 Sistemi VENTURI
 Impiante fertirrigazione

 

 

 PLASTICA ALFA S.r.l kompani italiane per tuba,distributor tubash italiane ne shqiperi,kompani per distribucion tubash, kompani per furnizim me tuba italian,