Secondary Adv

CELA AL shpk

 

Përshkrimi

Kompania CELA-AL nisi si një aktivitet modest në vitin 2002 por me vite u rrit dhe u sofistikua duke konkuruar tregun e shërbimeve të produkteve të Aluminit, duke sjellë për klientët cilësi produkti dhe shërbimi. Në vite, përpjekjet janë kthyer me sukses si klientë të kënaqur dhe rritja e numrit te klientëve të rinj. Bashkëpunimi i kompanisë CELA-AL i ka kaluar kufijtë kombëtare duke u bërë pjesë e projekteve të mëdha dhe duke kënaqur klientë përtej kufijve të Shqipërisë, në shtete si: Gjermani, Angli, Itali dhe Kosovë.

Çfarë ofron

CELA-AL është një kompani e aluminit që kupton nevojat dhe pritjet e klientëve, duke u përmbajtur trendeve globale teknologjike dhe industriale. CELA-AL është kompania lider në fushën e Profileve të Aluminit duke ofruar produkte të cilësisë së lartë.

Shërbime

Parmake alumini dhe xhami
Parmake alumini dhe xhami
Kangjella xhami per ballkon
Kangjella xhami per ballkon
Kangjella alumini per veranda
Kangjella alumini per veranda
Profile alumin termik
Profile alumin termik
Dyer dritare alumin i ftohte
Dyer dritare alumin i ftohte
Dyer alumini per ballkon
Dyer alumini per ballkon
Dritare dru dhe alumin
Dritare dru dhe alumin
Dyer te jashtme alumini
Dyer te jashtme alumini
Grila per shtepi
Grila per shtepi
Grila persiane dhe Veneciane
Grila persiane dhe Veneciane
Grila role
Grila role
Grila elektrike per dritare
Grila elektrike per dritare
Grila automatike per dritare
Grila automatike per dritare
Rrjeta per insekte per vetrata
Rrjeta per insekte per vetrata
Rrjeta mizash per dritare
Rrjeta mizash per dritare
Rrjeta me rreshqitje
Rrjeta me rreshqitje
Fasada strukturale dhe semi strukturale
Fasada strukturale dhe semi strukturale
Fasada spider
Fasada spider
Fasada me panel alumini
Fasada me panel alumini
Fasada me kapake
Fasada me kapake
Flete alumini 39 mm
Flete alumini 39 mm
Fleta alumini per grila
Fleta alumini per grila
Flete alumini 55mm dhe 75mm
Flete alumini 55mm dhe 75mm
Dritare me izolim termik dhe reduktim akustik SUPREME S91
Dritare me izolim termik dhe reduktim akustik SUPREME S91
Profile alumini me shumice
Profile alumini me shumice
Dritare me hapje me dy pozicione SMARTIA M11000
Dritare me hapje me dy pozicione SMARTIA M11000
Dyer me sistem me hapje te izoluar SUPREME S77
Dyer me sistem me hapje te izoluar SUPREME S77
Korniza me kanat dhe fashature te fshehur SUPREME S77 PHOS
Korniza me kanat dhe fashature te fshehur SUPREME S77 PHOS
Sistem dyersh me Ngritje dhe Rreshqitje SUPREME S700
Sistem dyersh me Ngritje dhe Rreshqitje SUPREME S700
Vetrata me shtrirje te gjere SUPREME S650 e-MOTION
Vetrata me shtrirje te gjere SUPREME S650 e-MOTION

Punë të kryera

Montim parmakesh xhami
Montim parmakesh xhami
Montim vetrate me palosje
Montim vetrate me palosje
Mbulim me vetrate harkore
Mbulim me vetrate harkore
Vetrate me grile imitim druri
Vetrate me grile imitim druri
Dritare veneciane per shtepi private
Dritare veneciane per shtepi private
Montim kangjella imitim druri
Montim kangjella imitim druri
Vendosje dyersh alumini
Vendosje dyersh alumini
Vendosje dritare plastike
Vendosje dritare plastike
Montim dritaresh plastike
Montim dritaresh plastike
Dyer, vetrata per vila
Dyer, vetrata per vila
Montim dyer dritare per vila
Montim dyer dritare per vila
Kangjella dhe dyer metalike
Kangjella dhe dyer metalike
Punime alumini dhe plastike per vila
Punime alumini dhe plastike per vila
Punime ne Amsterdam
Punime ne Amsterdam
Punime plastike dhe alumini per godina biznesi
Punime plastike dhe alumini per godina biznesi
CELA AL shpk1555585803
CELA AL shpk1555585891
CELA AL shpk1555585900
CELA AL shpk1555585928
CELA AL shpk1555585946
CELA AL shpk1555585957
CELA AL shpk1555586014
CELA AL shpk1555586026
CELA AL shpk1555586042
CELA AL shpk1555586060
CELA AL shpk1555586074

Partnere

alumilElumatecheickolava alenor

Video

Klient