Secondary Adv

A&V-GAS SH.A

 

Përshkrimi

E themeluar në vitin 2009, A & V-GAS SH.A është një kompani tregtare shqiptare në tregjet LPG. Gjithashtu ne zotërojmë portin Romano, që është një shoqëri aksionare e themeluar më 28.10.2003. Kompania jonë përfaqëson kompaninë më të rëndësishme që vepron në tregun shqiptar. Ne operojmë jo vetëm brenda vendit , por edhe në rajonin e Ballkanit duke përfshirë tregun e Malit të Zi, Kosovës, tregun maqedonas dhe atë grek. Së bashku me anëtarët nga një gamë e gjerë e industrive mbështetëse, distributori i A & V-GAS SH.A ka luajtur një rol kyç në arritjen e avancimit të industrisë LPG në të gjithë rajonin dhe më gjerë.

 

E themeluar në vitin 2009, A & V - GAS SA është një kompani udhëheqëse në tregun shqiptar të GLN. A & V - GAS SA ka angazhuar Stacionin e Depozitave të GLN - së të INTER - GAZ SA që nga viti 2009 me seli në Porto Romano, Durrës dhe tani përfaqëson kompaninë më të rëndësishme të LPG që vepron nga Veriu në Jug, nga Perëndimi në Lindje të tregut shqiptar. A & V - GAS SA operon jo vetëm në tregun shqiptar, por edhe në rajonin e Ballkanit, duke përfshirë tregjet e Malit të Zi, Kosovës, Maqedonisë dhe Greqisë. Së bashku me anëtarët e industrisë së naftës nga jashtë, kompania A & V - GAS SA ka luajtur një rol të rëndësishëm në industrinë e GLN në të gjithë rajonin dhe më gjerë. Edhe pse datuar që nga viti 2009, ajo është bërë një kompani tregtare e fortë dhe e respektuar midis ligjvënësve, zyrtarëve qeveritarë, udhëheqësve të industrisë dhe përfaqësuesve të komunitetit të biznesit.

A & V - GAS SA shpërndan më shumë se 50% të GLN në tregun shqiptar. A & V - GAS SA furnizon 60 000 - 70 000 MT GPL në një vit, ose 6 000 - 8 000 MT GPL në një muaj, duke u rritur çdo ditë për shkak të pozitës së saj të favorshme në qendër të Shqipërisë. Kompania ka qenë e kontaktuar nga kompani të huaja me reputacion që kërkojnë të hyjnë në tregjet shqiptare dhe në Ballkan. Këto kompani kanë kërkuar që A & V Gas të zgjerohet në produkte të tjera si DIESEL 10PPM, GASOLINE, JET A1, NGROHJE OIL etj. A & V GAS ka në administrim 20,000 magazina MT të OIL. Gjithashtu ka në ndërtim 20,000 magazina MT të naftës dhe benzinës dhe 11,000 MT për JET A1.

Çfarë ofron

A & V - GAS Sh.A shpërndan shtatëdhjetë për qind të LPG për ngrohje të shitur në të gjithë Shqipërinë dhe shpërndan më shumë se një të tretën e të gjithë LPG të shitur në Ballkan. Kapaciteti i shpërndarjes së A & V - GAS SH.A është 5 000 ton në muaj, por po rritet çdo ditë për shkak të pozicionit të favorshëm (në qendër të Shqipërisë) dhe bashkëpunimit me kompani të tjera si Romano Port SH.A (shërbimi i tubacioneve) dhe Inter Gas SH .A (shërbimi i depozitave). Klientët tanë përtej pritshmërive të tyre, përmes ofrimit të sigurt dhe të besueshëm të produkteve superiore, vëmendjen e shpejtë ndaj nevojave të tyre të shërbimit të energjisë dhe me standardet më të larta të profesionalizmit dhe respektit. Klientët tanë dhe punonjësit e tjerë në mënyrë që të zhvillojnë marrëdhënie afatgjata me klientët, përsosmërinë e punonjësve dhe rritjen e vazhdueshme të vlerës së kompanisë, dhe ta bëjnë këtë më mirë se konkurrenca jonë. Bashkëpunëtorët tanë duke ndërtuar një ekip që është i përkushtuar për zhvillimin e anëtarëve të tij në potencialin e tyre të plotë.

Transport gazi ne shtepi

Shërbime

Kompani per shpendarje gazi
Kompani per shpendarje gazi
Bombula gazi per biznese
Bombula gazi per biznese
Bombula gazi per ngrohje
Bombula gazi per ngrohje
Furnizues me gaz
Furnizues me gaz
Distributor gazi
Distributor gazi
Import eksport gazi
Import eksport gazi
Bombula gazi per shtepi
Bombula gazi per shtepi
Mbushje bombulash me gaz
Mbushje bombulash me gaz
Montim linjash teknologjike per gaz
Montim linjash teknologjike per gaz
Furnizim anijesh me gaz
Furnizim anijesh me gaz
Furnizim gazi me autobote
Furnizim gazi me autobote
Furnizim me LPG
Furnizim me LPG
Instalim linjash gazi
Instalim linjash gazi
Sherbim taksi per gaz
Sherbim taksi per gaz
Tuba fleksibel per shperndarje gazi
Tuba fleksibel per shperndarje gazi
Shperndares gazi me 4 dalje
Shperndares gazi me 4 dalje
Rregullatore te presionit te ulet
Rregullatore te presionit te ulet
Rregullatore gazi te presionit te larte
Rregullatore gazi te presionit te larte
Rregullatore per bombula gazi
Rregullatore per bombula gazi
Rakorderi gazi
Rakorderi gazi
Aksesore gazi
Aksesore gazi
Furnizim gazi me shumice shitje gazi
Furnizim gazi me shumice shitje gazi
Makineri per mbushjen e bombolave
Makineri per mbushjen e bombolave
Mbushje e bombolave me gaz
Mbushje e bombolave me gaz
Mbushje e boteve me gaz
Mbushje e boteve me gaz
Pompe ngarkimi per gaz
Pompe ngarkimi per gaz
Bombula gazi 10kg
Bombula gazi 10kg
Gomina cilesore per bombula
Gomina cilesore per bombula
Kerpudha per ngrohje ne lokale
Kerpudha per ngrohje ne lokale
Koka inoxi me vater
Koka inoxi me vater
Peshore per bombula gazi
Peshore per bombula gazi
Tapa plastike per bombula gazi
Tapa plastike per bombula gazi

Historiku

Shoqeria ROMANO PORT sh.a. Është themeluar ligjerisht në 28 tetor. 2003 nga aksioneret e saj.  Qellimi dhe vazhdimesia e kesaj shoqerie ne marredhenie me shtetin Shqipetar eshte ndertimi, shfrytezimi i nje Porti per shkarkimin e gazrave te lengshem dhe LPG, sipas te gjitha dispozitave dhe ligjeve ne fuqi.


Ky planifikim ka qene për keto arsye:
Importi i naftës dhe GLN - se janë rritur shumë shpejt
Përfundimi i afatit të depozitimit të naftës në portin e Durrësit.
Ky port ndodhet 6.5 km ne veri te qytetit te Durresit.
Depozitat e naftës nuk janë aktiviteti i parashikuar i Romano Port. KY aktivitet do te kryhet nga importuesit / shperndares te ndryshem. Aktualisht në zonën e Porto Romanos, kanë ndërtuar depozitat e naftës me kapacitet 20.000 m3 dhe depozitat e LPG me kapacitet 10.000 m3, përkatësisht kompanitë Rira Oil dhe Inter Gaz, si dhe po vazhdojnë punimet për ndërtimin e depozitave kompanitë e tjara si: ELDA , KASTRATI, ANOIL, TACI - OIL.
Terminali mund të kryejë kapacitetet maksimale të anijeve dhe operimin e duhur për 9000 ton GLN si dhe 16.000 ton nafte.

Partnere

avgasavgas distributionagcintergaz

Certifikime

Video

Filiale

700m në veri të Hidrovorit, Porto Romano, Durrës - Shqipëri
+355 69 70 71 660
+355 69 70 81 818
sales@avgas.al
info@avgas.al
NIPT: K92223503O