Secondary Adv

ROLAND GLASS

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Roland Glass është një kompani e përpunimit të xhamit e gjendur në Tiranë, Shqipëri. Kompania është themeluar nga Roland Feto dhe filloi aktivitetin në vitin 2005. Punishtja vazhdon veprimtarinë e saj suksesshëm duke rritur vazhdimisht cilësinë e përpunimit të xhamit, duke ruajtur korrektësinë me klientët si dhe duke vepruar si një aktor kryesor në përpunimin e xhamit në Shqipëri.

Vizioni ynë
Rritja e cilësisë së produkteve dhe shërbimeve tona, investimi në pajisjet e përpunimit të xhamit dhe vendosja e standardeve të reja në treg.

Misioni
Ofrimi i produkteve cilësore dhe rezistente ndaj kohës, të sigurojmë kënaqësi dhe të përmbushuim të gjitha nevojat e klientëve, duke ndjekur dhe aplikuar teknikat më të fundit të përpunimit të xhamit.

Çfarë ofron

1-Prerje Xhami (manual, automatike)
Prerja manual konsiston në prerje me dorë dhe elmaz

Prerje automatike është makineri e programuar për të prerë automatikisht


2-Bombardim në Xham

Bombardimi në xham është një proces në të cilin pajisja ushtron mbi xham duke e bombarduar sipërfaqen me rer Quartz. Krijohen forma me designe të ndryshme sipas dëshirës së klientit.


3- Dopjo Xham
Dopjo xham konsiston në bashkimin e 2 sipërfaqeve të xhamit dhe kanë një ndarje me rrame alumini ose ebanit(Termike) dhe krijon nje hapësirë ajri.


4- Triple Xham (2 dhoma ajeri)
Triple xham konsiston në bashkimin e 3 sipërfaqeve të xhamit dhe kanë 2 ndarje me rrame alumini ose ebanit (Termike) dhe krijon 2 hapësira ajri,

Sugjerohet që një nga sipërfaqet e xhamit të jetë me membranë termike (LOW-e)


5- Shpim në xhami

Shpimi në xham është një proces në të cilën në një sipërfaqe xhami hapet vrimë me rreze të ndryshme

Ky proces përdoret në të gjitha lloje e xhamve për produkte të ndryshme.


6- Zmuso të rrumbullakët

Ky proces eliminon prerjet në siperfaqjen e xhamit në këtë rast në formë të rrumbullakët


7- Zmuso të drejt

Ky proces eliminon prerjet në sipërfaqjen e xhamit 


8- Zmuso me formë
Ky proces eliminon prerjet në siperfaqjen e xhamit në këtë rast sipas formës që klienti dëshiron.


9- Bizhutë 

Ky proces punohet në sipërfaqen e xhamit si element dekorativ duke krijuar kënde reflektimi të ndryshëm ndaj dritës .


10- Ngjite me llambë UV(ultra Violete) (xham+xham)(xham+metal)

Ky proces konsiston në bashkimin e 2 sipërfaqjeve të xhamit në pjeset fundore duke krijuar forma gjometrike si kubi, drjetkëndeshi, trapezi etj. Në shumicën e rasteve përdoret për të krijuar Aquarum dhe ngjitje të këmbëve të tavolinave metal me xham.


11- Lyerje me bojë në xham

Ky proces konsiston në lyerjen e sipërfaqjes së xhamit në mënyrë lisho ose me dezajn (design) sipas dëshirës së klientit.


12- Punime dekorative në xham

Punimet dekorative në xham punohen vetëm në dopjo xham duke iu shtuar aksesorë dekorative në forma kënddrejt dhe në ngjyra të ndryshme.


13- Xhama për fasada strukturale

Ky proces konsiston në elminimin e sipërfaqjes së aluminit në xham duke e kthyer fasaden e xhamit në një panel gjigand xhami.


14 -Xhama për fasada gjysëm strukturale

Ky proces konsiston në ndarjen me alumin në një sipërfaqje xhami në fasadën e xhamit.


15- Grila brenda dopjo xhamit
Grila brenda dopjo xhamit përdoret në sipërfaqje dopjo xhami në të cilën klienti kërkon të ketë privatësinë e tij ose të ulë sasinë e dritës në ambjentin ku ai qëndron. Rekomandohen për ambjente të brendshme.


16- Xhama për kabina dushi

Ky process konsiston 2 lloje xhami. Xham normal transparent xham Extra clear &xham shower Guard
Të tre temperohen për të rritur fortësinë me 5 herë, por showe Guard është e punuar me nanoteknologji e cila nuk krijon garie përgjithmonë.


17- Xhama për kanxhella, ballkonesh, shkallësh.

Konsiston në sipërfaqje mbuluese ballkoni, zëvendësimin e metalit në shkallë dhe duke zëvendësuar atë me xham. Rekomandohen xhama triplex ose të temperuar.


18- Xhama të temperuar

Temperimin konsiston në rritjen e fortësisë së xhamit me 5 herë.

Xhami i temperuar përdoret në sipërfaqje zyrash, hyrje dyqanesh, kabina dushi, akuarium, ndarje ambjentesh të brendshme, shkallë.

Shërbime

Aksesore dekorative xhami
Aksesore dekorative xhami
Bizhute per pasqyra
Bizhute per pasqyra
Bombardim xhami
Bombardim xhami
Dopjo xham me ndarje alumini, ebaniti
Dopjo xham me ndarje alumini, ebaniti
Dyer dhe dritare xhami per zyra
Dyer dhe dritare xhami per zyra
Kangjella per shkall xhami
Kangjella per shkall xhami
Lyerje xhamash me boje dhe adeziv
Lyerje xhamash me boje dhe adeziv
Lyerje xhami
Lyerje xhami
Ngjitje me llambe UV xham-metal
Ngjitje me llambe UV xham-metal
Ngjitje me UV xham-xham
Ngjitje me UV xham-xham
Pllaka xhami per kuzhina
Pllaka xhami per kuzhina
Prerje automatike xhamash
Prerje automatike xhamash
Prerje xhami manuale dhe automatike
Prerje xhami manuale dhe automatike
Shpime xhami
Shpime xhami
Triple xham, bashkim i 3 siperfaqeve te xhamit me 2dhoma ajri
Triple xham, bashkim i 3 siperfaqeve te xhamit me 2dhoma ajri
Xhama me kolle te ftohte
Xhama me kolle te ftohte
Xhama per fasada gjysem strukturale
Xhama per fasada gjysem strukturale
Xhama per fasada strukturale
Xhama per fasada strukturale
Xhama per kabina dushi
Xhama per kabina dushi
Xhama per kangjella, ballkone, shkalle
Xhama per kangjella, ballkone, shkalle
Xhama solar me performance te larte
Xhama solar me performance te larte
Xhama te laminuar rezistent ndaj shperthimeve
Xhama te laminuar rezistent ndaj shperthimeve
Xhama te temperuar
Xhama te temperuar
Zmusim dhe lucidim xhami
Zmusim dhe lucidim xhami
Zmusim me forma, te rrumbullaket, te drejte
Zmusim me forma, te rrumbullaket, te drejte
Parmake xhami per shkalle te brendshme
Parmake xhami per shkalle te brendshme
Pasqyra me design per tualete
Pasqyra me design per tualete
Shtresa termike qelqi
Shtresa termike qelqi
Streha xhami me strukture metalike
Streha xhami me strukture metalike
Zmusim dhe lucidim xhami ne forme rrethi
Zmusim dhe lucidim xhami ne forme rrethi

Punë të kryera

Neranxi
Neranxi
Hotel Mondial
Hotel Mondial
Hotel Doro City
Hotel Doro City
Exclusive Grup Albania
Exclusive Grup Albania
Exclusive Grup Albania 2
Exclusive Grup Albania 2
Rezidenca Prima Vera
Rezidenca Prima Vera
Peugeot Albania
Peugeot Albania
Shtepi me siperfaqe panoramike
Shtepi me siperfaqe panoramike
ROLAND GLASS1507244387
ROLAND GLASS1507244395
ROLAND GLASS1507244402
ROLAND GLASS1507244410
Rreshen,Lezhe
Rreshen,Lezhe
Ami Event
Ami Event
Exclusive Grup Albania
Exclusive Grup Albania
Hotel Doro City-Tirana Albania
Hotel Doro City-Tirana Albania
Palma Nova Resort
Palma Nova Resort
Tirane
Tirane
Valbone Triplex 5 + 5 X Guardian SunGuard HP Bronze 4027
Valbone Triplex 5 + 5 X Guardian SunGuard HP Bronze 4027

Partnere

guardian-glassKommerling-glassswisspacervakefiglass

Video