Secondary Adv

HIDROKLIMA

 

Përshkrimi

HIDROKLIMA është kompani me një eksperiencë disa vjecare në tregun vendas. Prej 5 vitesh ajo është përfaqësuese e Chigo në Shqipëri. Kompania është e specializuar në fushën e kondicionimit, për tregtim dhe mirëmbajtje të sistemeve të ngrohje-ftohjes. Zhvillon aktivitetin e saj me qendër në Lezhë dhe gjithashtu operon në të gjithë Shqipërinë në kohë reale, sipas kërkesave të klientit. Hidroklima ofron garanci, siguri dhe seriozitet tek klienti.


Kompania ofron sisteme kondicionimi rezidenciale dhe komerciale, sisteme aspirimi,ventilimi, studime, projektime, instalime, mbështetje teknike si dhe punime hidraulike, oxhaqe, panele diellore, aksesorë dhe pjesë këmbimi për sisteme kondicionimi.

Çfarë ofron

 

CHIGO është një nga prodhuesit më të mëdhenj të sistemeve të kondicionimit të ajrit. Me objektivin për të kapur një pozitë udhëheqëse në tregjet ku ajo aktivizohet, kompania ka arritur ritme mbresëlënëse të rritjes së qarkullimit falë hulumtimeve të vazhdueshme për zhvillimin e produkteve pioniere dhe inovative, që është elementi kryesor i politikës së saj tregtare. Në Shqipëri, produktet e CHIGO përfaqësohen dhe shpërndahen nga kompania HIDROKLIMA. Shpërndarja e produkteve tek konsumatori përfundimtar bëhet vetëm nëpërmjet rrjetit të partnerëve të autorizuar të kompanisë.

Shërbime

Kondicioner Inverter A+++
Kondicioner Inverter A+++
Sisteme Chiller
Sisteme Chiller
Delageshtues ajri
Delageshtues ajri
Sisteme Kondicionimi VRF Inverter
Sisteme Kondicionimi VRF Inverter
Impiante kondicionimi chiller (pompa nxehtesie)
Impiante kondicionimi chiller (pompa nxehtesie)
Sisteme Aspirimi Kondicionim Ventilim HVAC
Sisteme Aspirimi Kondicionim Ventilim HVAC
Chiller per ambjente te medha
Chiller per ambjente te medha
Njesi kondicionimi HVAC
Njesi kondicionimi HVAC
Kondicionere kollone
Kondicionere kollone
Kondicioner tokesor
Kondicioner tokesor
Kondicioner tavanor kasete me 4 drejtime
Kondicioner tavanor kasete me 4 drejtime
Kondicioner Split, Multi Split
Kondicioner Split, Multi Split
Kondicioner per shtepi inverter
Kondicioner per shtepi inverter
Asistence teknike per kondicionere
Asistence teknike per kondicionere
Mirembajtje te sistemeve te kondicionimit
Mirembajtje te sistemeve te kondicionimit

Punë të kryera

HIDROKLIMA1508493911
HIDROKLIMA1508493924
HIDROKLIMA1508493934
HIDROKLIMA1508493958
HIDROKLIMA1508493968
HIDROKLIMA1508494440

Partnere

chigo