Secondary Adv

Studio Topografike Bylis

 

Përshkrimi

Studioja jonë funksion që nga viti 2007 duke iu shërbyer mbi 100,000 klientëve në Tiranë dhe në gjithë territorin shqiptar. Studioja udhëhiqet nga eksperti gjeodet Gjergj Begaj i cili ka kryer studimet në fushën e topografisë dhe hartografisë dhe një staf i kualifikuar si Inxhinier gjeodet, Jurist, Inxhinier vleresues, Inxhinier konstruktor, Arkitekt etj .

 

Që prej 2007 studioja jonë bashkëpunon me Zyrën e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme në Tiranë në gjithë territorin shqiptar dhe trevave në Kosovë dhe Maqedoni etj. U kemi dhënë zgjidhje shumë dosjeve dhe cështjeve problematike në fushën e pronësive dhe gëzojmë respektin e mijrave klientëve.

 

Studio jonë ofron gjithë infrastrukturën e nevojshme si në instrumente digitale , në zyrë për zgjidhjen e  problemeve hartografike duke na besuar ne zgjidhjen e problemit tuaj do të ndjeheni të lehtësuar dhe do merrni zgjidhje të shpejtë dhe profesionale.

 

- PROCESI FILLON QE NGA KONTROLLI NE TERREN DHE DUKE STUDIUAR EDHE DOKUMENTET LIGJOR
- MATJET FAKTIKE
- PERPUNIMI NE HARTA TE  ZVRRP DHE ORTOFOTO.
- PUNA VAZHDON DERI SA KLIENTI TE PAJISET ME CERTIFIKAT DHE HARTE TREGUESE.
- CDO PUNE  E KRYER NE TERREN PUNOHET DHE KONTROLLOHET NGA DY SPECIALISTE DUKE U BAZUAR NE CILESI DHE NE KORREKTESI.

Çfarë ofron

Studio topografike Bylis ofron:

-Punime Topo-gjeodezike për rruge urbane dhe rurale, ndërtesa një dhe shumë katëshe, kanalizime të ujrave të bardha dhe të zeza etj.

-Rilevime topografike me onstrumenta dixhitale si psh Totalstation dhe GPS.
-Ekspertime topo-gjeodezike në të gjithë terrritorin e Shqipërisë për individe private dhe shoqëri.

-Vlerësim i pasurive të paluajtshme për individe, shoqëri, banka, institucione shtetërore etj.

-Shpronësim i pronave të paluajtshme duke ofruar të gjithë procesin e nevojshëm për shpronësim.

-Rregjistrim fillestar i pasurive të paluajtshme duke ofruar mbikqyrje në procesin e regjistrimit fillestar të pasurive të paluajtshme.

Shërbime

Punime me ortofoto, prodhim harte
Punime me ortofoto, prodhim harte
Fotogrametri
Fotogrametri
Studime per Vepra inxhinierike dhe madhore (hidrocentrale, ura, porte etj)
Studime per Vepra inxhinierike dhe madhore (hidrocentrale, ura, porte etj)
Shpronesim i pronave te paluajtshme
Shpronesim i pronave te paluajtshme
Studime topografike inxhinierike
Studime topografike inxhinierike
Rregjistrim fillestar i pasurive, vleresim, shpronesim
Rregjistrim fillestar i pasurive, vleresim, shpronesim
Rilevime topografike ne infrastrukture
Rilevime topografike ne infrastrukture
Studio per marrje leje ne Bashki
Studio per marrje leje ne Bashki
Matje gjeodezike, punime topografike
Matje gjeodezike, punime topografike
Ekspertiza teknike topografike
Ekspertiza teknike topografike
Ekspertime Topo Gjeodezike
Ekspertime Topo Gjeodezike
Instrumenta topografike ne shitje
Instrumenta topografike ne shitje
Planimetri
Planimetri
Punime hartash, dixhitalizime
Punime hartash, dixhitalizime
Rilevime topografike
Rilevime topografike
Punime topo gjeodezike
Punime topo gjeodezike
Plotesim dosjesh per hipoteke, KKP etj.
Plotesim dosjesh per hipoteke, KKP etj.
Produkte topografike dhe gjeodezike
Produkte topografike dhe gjeodezike
Plane rilevimi
Plane rilevimi
Projekte topografike
Projekte topografike
Projekte vilash
Projekte vilash
Projekte per objekte industriale
Projekte per objekte industriale
Nxjerrje leje ndertimi
Nxjerrje leje ndertimi
Studime topografike per zona turistike
Studime topografike per zona turistike
Vleresime pasurish te paluajtshme
Vleresime pasurish te paluajtshme
Projekte arreduese
Projekte arreduese
Projekte ne fushen e turizmit
Projekte ne fushen e turizmit
Projekte ne infrastrukture, godina banimi, industriale, civile, ura, porte dhe aeroporte
Projekte ne infrastrukture, godina banimi, industriale, civile, ura, porte dhe aeroporte
Projektime vilash banimi
Projektime vilash banimi
Zgjidhje te ceshtjeve te pronesise tekniko-ligjore
Zgjidhje te ceshtjeve te pronesise tekniko-ligjore

Punë të kryera

Hani i Hotit
Hani i Hotit
Mini-projekt ne zonen e Farkes
Mini-projekt ne zonen e Farkes
Prane zyrave te kompanise SALILLARI sh.p.k.
Prane zyrave te kompanise SALILLARI sh.p.k.
Projekte per ngritjen e resorteve turistike nga derdhja e Vjoses deri ne plazhin e Darzezes
Projekte per ngritjen e resorteve turistike nga derdhja e Vjoses deri ne plazhin e Darzezes
Skanimi i objekteve antike ne qytetin e Bylisit
Skanimi i objekteve antike ne qytetin e Bylisit
Stadiumi Qemal Stafa
Stadiumi Qemal Stafa
Zgjerimi i doganes se Hanit te Hotit
Zgjerimi i doganes se Hanit te Hotit

Partnere

stonexscango

Video